Twee werelden: Robyn Carr (Thunderpoint 4)

twee-wereldenTwee werelden
Auteur: Robyn Carr
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2015
Pagina’s: 267
Website

Na een zware klus waarbij ze gewond is geraakt, besluit FBI-agent Laine Carrington dat het tijd is om wat afstand te nemen van haar hectische leven in Boston. Ze neemt langdurig verlof op en vestigt zich tijdelijk in Thunder Point. Op deze veilige plek hoopt ze tot rust te komen en mensen weer te leren vertrouwen. Eric Gentry heeft fouten gemaakt in zijn jeugd, maar nu is hij vastbesloten alles goed te doen. Als hij ontdekt dat hij een dochter heeft, verhuist hij naar haar woonplaats, Thunder Point. Hij droomt ervan zich hier eindelijk echt te settelen. Dat hij eenzaam is, heeft hij geaccepteerd Een man met zijn verleden is nu eenmaal geen prins op een wit paard. Als Laine en Eric elkaar ontmoeten, vallen ze als een blok voor elkaar. Tegelijk beseffen ze dat ze uit heel andere werelden komen. En het is nog maar de vraag of de afstand tussen hen ooit te overbruggen is…

Mijn reactie van het boek ster3

Dit deel is me een beetje tegengevallen, eigenlijk wel jammer want als trouwe fan verwacht je van ieder deel iets moois.
Het kwam erg traag op gang, met veel herhalingen uit het vorige deel over de sekte, wat Laine daar heeft meegemaakt, maar dat hebben in het vorige deel ook allemaal kunnen lezen.
Ook zat er weinig diepgang in dit deel wat erg jammer is. Tegen het einde kwam er iets meer verhaal in en ging het wat vlotter, dus voor mij maar een kleine drie sterren.

Reactie van het boek door Marjon ster420-1-2015

Tot bladzijde 180 ongeveer las ik dit boek met gemengde gevoelens. Dan weer was er diepgang, dan was alles oppervlakkig. Ik had ook het gevoel dat vele scènes afgeraffeld werden. Soms ging de tijd met twee maanden in één zin verder en soms werd er een hele bladzijde aan een vrijpartij besteed. Drie sterren, dacht ik teleurgesteld. En dat ben ik niet zo gewend van Robyn Carr. De reden dat ik doorlas is dat dit onderdeel van een serie is en dat ik mag verwachten dat elk volgend boek weer beter is. En toen kwam opeens de omslag. Beter laat dan nooit. Het boek werd goed, vloog de diepte in en was niet meer weg te leggen. Hier herken ik ook weer de echte Robyn Carr in. Was het hele boek zo geweest, had ik 5 sterren gegeven. Nu ga ik voor het gemiddelde van 4.

Vastegrond een nieuwestart metopenarmen twee-werelden Beloftevoorlater

bolklein

Een gedachte over “Twee werelden: Robyn Carr (Thunderpoint 4)

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: