Met open armen: Robyn Carr (Thunderpoint 3)

metopenarmen

Met open armen
Auteur: Robyn Carr

Uitgever: Harlequin
Jaar: 2014
Pagina’s: 224

Devon kan bijna niet geloven dat het haar is gelukt: samen met haar dochtertje, Mercy, is ze ontsnapt uit de commune waar ze jaren deel van uitmaakte. Nu maar hopen dat ze veilig is in Thunder Point, waar ze dankzij de hartelijke inwoners een prettig – en heerlijk normáál – bestaan aan het opbouwen is. En waar Spencer woont, een bijzonder knappe footballcoach die net zo geïnteresseerd lijkt te zijn in haar als zij in hem. Na het tragische verlies van zijn vrouw zit Spencer niet te wachten op een nieuwe relatie. Toch lukt het hem niet bij de mysterieuze Devon uit de buurt te blijven – hij voelt zich als een magneet tot haar aangetrokken. En wanneer er dan eindelijk sprake is van de eerste kus, is er geen houden aan. Heel voorzichtig lukt het hem weer te geloven in de liefde. Maar dan doet Devon een onthulling waardoor alles op zijn kop komt te staan…

Mijn reactie van het boek ster5

Het was even geleden dat ik Een nieuwe start las, daarom was ik even wat namen van personen kwijt, maar dat kwam helemaal goed want als je er weer eenmaal inzit valt alles op zijn plek.
Dat is toch wel het fijne van haar boeken vind ik, dat je toch ook weer de andere allemaal weer terug ziet, en steeds verder uitgediept worden.
Een mooi verhaal weer met de nodige spanning en liefde, eentje zoals we gewend zijn van Robyn Carr. Op naar het volgende deel.

 

 

Reactie van het boek door: Marjon ster5 25-6-2014

Dit is deel 3 alweer en eindelijk zit ik er helemaal in zoals bij de serie Virgin River ook het geval was. Opnieuw zien we de bekende hoofdfiguren: Cooper, Sarah, Cooper, Mac, Gina en deze keer doet Devon haar intrede. De achtergrond van het verhaal is een sekte deze keer en dat maakt dat het af en toe een klein beetje beklemmend voelt en aan het einde nog spannend wordt ook. Je verveelt je geen seconde en het boek is uit voor je er erg in hebt. En nu maar wachten op deel 4…

Vastegrond een nieuwestart metopenarmen twee-werelden Beloftevoorlater

bolklein

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: