De wijven van vijf: Kim Verheugen

De wijven van vijf
Auteur: Kim Verheugen
Uitgever: Brave New Books
Bladzijden: 214
Jaar: 2017

Anouk is één van de Wijven van Vijf, een hechte vriendengroep. Voor elk van hen zal ze door het vuur gaan. Alles gaat haar voor de wind: Haar kunst loopt goed en ze heeft in Paul de liefde van haar leven gevonden. Niets kan haar van haar stuk krijgen. Maar wat als niets is wat het lijkt?
Vreemde gebeurtenissen stapelen zich op. Gebeurtenissen die Anouk laten twijfelen aan alles: Haar gezonde verstand, haar vriendschappen en aan haar liefde voor Paul. Zijn haar vrienden wel te vertrouwen? Is haar geliefde wel eerlijk? Kan ze trouw blijven aan de mensen waar ze zo van houdt en geloven in hun onschuld totdat het tegendeel bewezen is? Zelfs als ze overgaan tot moord? Worstelend met die vragen wordt ze zelf ook gedwongen tot keuzes die ze niet wil maken.
Is onvoorwaardelijke vriendschap een groot goed of toch een illusie?

Mening Mieke

Wow! Wat een superspannende thriller, grote klasse! Heerlijk om weer eens een thriller te lezen die nagelbijtend spannend is.

Alle personages die bij de club van “de wijven van vijf” horen heb je al gauw in je hart gesloten.

Anouk krijgt het op een zeker moment behoorlijk voor haar kiezen en je leeft dan helemaal mee met haar verdriet en haar  angsten.

Haar leven veranderd in één grote nachtmerrie. Je wordt er in meegesleurd en ik heb met een brok in mijn keel sommige heftige passages gelezen.

Dit is zo’n boek die je niet onberoerd laat en die je niet snel zal vergeten. De spanning wordt steeds groter naarmate je verder in het verhaal komt.

En dan het plot! Heel verrassend en onvoorspelbaar! Een onvergetelijke ijzersterke thriller en dus een absolute aanrader!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: