Oprecht: Colleen Hoover

Oprecht
Auteur: Colleen Hoover
Uitgever: Z&K
Bladzijden: 320
Jaar: 2016

Auburn Reed is vijftien jaar als ze haar jeugdliefde Adam verliest aan kanker. Vijf later is ze verhuisd van Portland naar Dallas, waar ze zeer ongelukkig is met haar leven. Totdat ze Owen Gentry ontmoet, een 21-jarige kunstschilder, die inspiratie voor zijn schilderijen haalt uit anonieme bekentenissen van mensen. Auburn accepteert een baantje als gastvrouw in zijn galerie en vrijwel meteen lijkt het alsof de twee voor elkaar zijn geschapen. Dan blijkt al gauw dat beiden echter met geheimen uit hun verleden rondlopen, die zich geleidelijk ontvouwen aan de lezer. Deze romantische en spannende page-turner wordt beurtelings verteld door Auburn en Owen die beiden een tragisch verleden hebben, hoewel hun wat vlakke karakters relatief weinig emoties tonen. Bijzonder is het idee van de auteur om ingezonden bekentenissen van lezers te verwerken in het verhaal. Deze vormen tevens de inspiratie voor de mooie illustraties die zijn opgenomen in het boek. De auteur schreef reeds vele bestsellers.

Mening Natasja

Hoe flikt ze dat toch steeds, om keer over keer zo’n prachtig boek neer te zetten?
Ik heb er ooit eentje van Colleen gelezen die ik wat minder vond, de rest allemaal vijf sterren.
Ik was dan ook benieuwd naar het enige boek wat ik nog niet gelezen had, maar ook hier overtreft ze zichzelf weer. Je bent zo bezig met de levens van Auburn en Owen dat je de tijd helemaal vergeet.
Vanaf het begin is het verhaal al mooi, maar ook treurig, zodat je alleen nog maar verder wil lezen.Geloofde je nog niet in het lot? Nou dit verhaal brengt daar wel verandering in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: