Alleen voor jou: Luke Allnutt

Alleen voor jou
Auteur: Luke Allnutt
Uitgever: Meulenhoff Boekerij
Jaar: 2018
Bladzijden: 368

Rob Coates kan zijn geluk niet op. Hij deelt zijn leven met Anna, zijn dierbare vrouw, ze wonen in een prachtig huis in Londen, en dan is er nog het belangrijkste: Jack, hun zoon, die ervoor zorgt dat elke dag een feestje is. Maar dan gaat het mis. Anna is ervan overtuigd dat er iets niet in orde is met Jack. Na een lange reeks doktersbezoeken blijkt ze gelijk te hebben, en het leven van de familie Coates wordt een opeenstapeling van onzekerheden en moeilijke beslissingen.

Het ondenkbare gebeurt, en in de tijd die volgt brengt Rob zijn dagen door als een slaapwandelaar, niet in staat zijn verdriet, schuldgevoel en zelfmedelijden los te laten. Maar hij is vastbesloten vrede te sluiten met het noodlot en zich een weg terug te vechten naar het leven.

Alleen voor jou is hartverscheurend en recht uit het leven gegrepen, en zal ervoor zorgen dat je alles wat je hebt én wat je ooit hebt verloren, nog meer gaat waarderen.

Mening Marjon
Ik hield het niet droog bij dit boek, wat is dit heftig en mooi tegelijk. Als Jack ongeneeslijk ziek wordt reageren zijn vader en moeder heel verschillend. Moeder Anna reageert eigenlijk heel realistisch maar vader Rob verliest zichzelf en doet iets wat niet goed is maar wat we allemaal kunnen begrijpen. Voor je kind doe je alles. Het drijft Anna en Rob op een verschrikkelijke manier uit elkaar. Het boek wordt door Rob verteld op een manier die je alleen maar kan raken. Aanrader!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: