Een tuin vol bloemen: Katie Fforde

Een tuin vol bloemen
Auteur: Katie Fforde
Uitgever:  Meulenhoff Boekerij
Jaar: 2017
Bladzijden: 320

Een verborgen tuin op een Engels landgoed zorgt voor heel wat verwikkelingen voor de pijlen van Cupido doel treffen.
Lorna en Philly zijn elkaars tegenpolen: Lorna is een verlegen vrouw die een nare scheiding achter de rug heeft en lijdt onder een onbeantwoorde liefde; Philly is een jonge spring-in-“t-veld met een onverwoestbaar goed humeur. Maar hun passie voor tuinieren zorgt voor een diepe band tussen de twee vrouwen. Ze krijgen de opdracht de verwaarloosde tuinen van een prachtig Engels landgoed in de Cotswolds in oude glorie te herstellen, en ze storten zich vol overgave op die taak.
Helaas wil het met de mannen in hun leven niet zo goed lukken. De onverwachte komst van iemand uit Lorna’s verleden, Philly’s veeleisende moeder en de vondst van een afgesloten en volkomen overwoekerde tuin zorgen voor een heleboel verwikkelingen in hun toch al hectische bestaan. De liefde zal hard moeten vechten voor een plaatsje in hun hart…

Mening Marjon
Dit is zo’n boek waarbij je geregeld glimlacht en waar je blij van wordt. Het groepje mensen dat de hoofdrol speelt is leuk neergezet, karakters aardig uitgewerkt en ze lopen tegen dingen aan die in het leven nu eenmaal voorkomen. En natuurlijk is er liefde, vier keer maar liefst en allemaal moeten ze de nodige drempels over. Ik heb genoten van dit gezellige boek waar je zo doorheen vliegt en waar je blij van wordt. En het is niet eens zo voorspelbaar. Aanrader!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: