Het ware geluk: Roos Verlinden

Het ware geluk
Auteur: Roos Verlinden
Uitgever: Uitgeverij Cupido
Jaar: 2017
Bladzijden: 214

Fleur van Oostzijden (45) zou véél meer willen dan huizen op de foto zetten voor het makelaarskantoor waar ze een soort manusje van alles is.
Haar vriendin Ana Canister (48) wil na het overlijden van haar man weer in haar oude werk aan de slag, maar dan anders.
Als de vrouwen samen een week met vakantie zijn op Texel, vallen de kwartjes. En bepaald niet alleen qua wijsheid en carrière. Voor ze er erg in hebben sluipt iets waar ze zich niet op blind staarden hun leven binnen. Het ware geluk…
Top-auteur Roos Verlinden schrijft al vele jaren populaire feelgood-romans met een heerlijke mix van Hollandse nuchterheid en romantiek. Ontspannende, optimistische en inspirerende liefdesromans voor vrouwen die graag even wegdromen na een drukke werkdag. Boeken die ook te denken geven… En waarin je al lezend zomaar zelf de hoofdpersoon zou kunnen zijn!

Mening Marjon
Een heerlijk boek over twee vriendinnen waarvan een het nodige heeft meegemaakt: haar man werd ziek en ze heeft hem intensief verpleegd tot hij overleed. Ze is daarmee zichzelf kwijtgeraakt en staat op gespannen voet met het leven. Als de twee vriendinnen voor een weekje naar Texel gaan, verandert er opeens een heleboel. Ik moest even in het boek komen, dit vanwege de wat losse schrijfstijl. Maar al gauw zat ik er heerlijk in. Een boek waar je vrolijk van wordt!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: