Ave Cesaria: Sanne Hillemans (Vervolg op circus Cesaria)

Ave Cesaria
Auteur: Sanne Hillemans
uitgever: Sunny Hill Books
Bladzijden: 240
Jaar: 2018

Ave Cesaria is het vervolg op Circus Cesaria en gaat verder waar het vorige boek eindigde. Het kan daarom niet als los verhaal gelezen worden.
Lees hieronder wat anderen over Circus Cesaria zeggen:
Sanne laat met Circus Cesaria zien dat een auteur zelf ook een boek uit kan geven dat goed in elkaar zit qua taal én verhaal. Dit boek doet absoluut niet af aan titels die zijn

Mening Mieke

De meeste gebeurtenissen spelen zich af in circus Cesaria. De hoofdpersonage van het circus is Cesar…een man die leeft voor een ander en altijd voor iedereen dag en nacht klaar staat. Een sympathiek figuur, die je direct in je hart sluit.
Dan gaat het verhaal hoofdzakelijk over Emily en Marco…twee geliefden die na een hele moeilijke periode weer bijelkaar terug komen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Emily vind haar geluk in het circus, waar ze door iedereen met liefde wordt opgevangen. De boodschap van dit boek is om iemand een tweede kans te geven en kunnen vergeven wat je is aangedaan. Ik vond het een mooie roman, met soms spannende momenten.

Mening Natasja

Het was weer eventjes geleden dat ik circus Cesaria had gelezen, en was bang dat ik veel kwijt zou zijn. Maar niks is minder waar, je rolt meteen weer heerlijk in het warme verhaal over de mensen uit het circus. Het verhaal draait om het leven van Emily, en de keuzes die zij zal gaan maken in haar leven. Ik zal verder niet veel gaan verraden over het verhaal, maar het zal anders zijn dan je verwacht.
Ik heb er weer van genoten en zal de lieve mensen uit het circus gaan missen.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: