Voet bij stuk:Robyn Carr (Sullivan’s Crossing 2)

Voet bij stuk (Sullivan’s Crossing 2)
Auteur: Robyn Carr
Uitgever: Harper Collins
Jaar: 2017
Bladzijden: 352

 

Sierra Jones verlangt geen seconde terug naar de onrustige tijd die werd getekend door rommelige dates met foute mannen en stomme keuzes. Maar ze kent haar eigen zwakheden en weet dat het een hele uitdaging zal zijn om haar nieuwe leven vol te houden. Een bezoek aan haar broer Cal, die op het punt staat met zijn Maggie te trouwen, lijkt haar daarom een veilige en verstandige stap.
Ze voelt zich onmiddellijk thuis in Sullivan’s Crossing. Deze plek is goed voor haar, dat weet ze zeker, en ze besluit dan ook een tijdje te blijven. Ze maakt nieuwe vrienden, en bovendien ontmoet ze een zeer aantrekkelijke brandweerman, die misschien wel meer kan worden dan een vriend. Met de dag voelt ze zich sterker worden.

Maar dan dreigt haar verleden haar in te halen…

 

Mening Marjon
Het blijft moeilijk de huidige boeken van Robyn Carr niet te vergelijken met haar serie Virgin River. Op de een of andere manier haalt ze dat niveau niet meer en moet je proberen deze serie los daarvan te zien. Het is echt een goede serie en ook dit boek mag er zijn. Sierra speelt in dit boek de hoofdrol en ze heeft nogal een verleden om te verwerken. Behalve de vreemde jeugd die ze natuurlijk deelt met haar broer Cal (uit deel 1) zijn er de verkeerde keuzes die ze als jonge volwassene maakte: ze werd alcoholist en vanuit die hoedanigheid trok ze verkeerde mannen aan. Dat had grote gevolgen en ook al staat ze al een jaar droog: dat verleden haalt haar in. Je leest over hoe ze groeit, hoe ze haar nieuwe leven ervaart. En natuurlijk komen ook alle personen uit het eerste deel weer terug. Heerlijk geschreven, je voelt je thuis in Sullivan’s Crossing.


 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: