Match onder de mistletoe: Cara Connelly (Save the date 0,5)

Match onder de mistletoe
Auteur: Cara Connelly
Uitgever: Harlequin
bladzijden: 93
Jaar: 2017

Dit jaar ligt er een héél sexy cadeautje onder de kerstboom! Julie Marone heeft een datingbureau. Niet voor singles, maar voor gelukkige stelletjes die een match zoeken met hun droomhuis. Sinds ze na het overlijden van haar ex zelf geen onderdeel meer uitmaakt van een gelukkig stelletje, is het haar grote passie. Cody Brown mag dan van een ranch komen, een cowboy is hij niet. In plaats van weggelopen stieren te vangen met zijn lasso, werkt hij als eerstehulparts in het ziekenhuis. Hij zou niets anders willen, al heeft het vak één nadeel: dat hij door de meeste vrouwen als ideaal huwelijksmateriaal wordt gezien! Wanneer Cody Julies kantoor binnenstapt en vraagt een appartement voor hem te zoeken, beginnen alle alarmbellen oorverdovend te rinkelen. Dat hij ongelooflijk sexy is, is niet eens het grootste gevaar. Nee, het is zijn beroep – Julie heeft namelijk een heel goede reden om nooit iets te beginnen met een dokter! Dit heeft Cody nog nooit meegemaakt: een vrouw die niet in katzwijm valt omdat hij arts is! Dat maakt Julie nog aantrekkelijker, als dat al mogelijk was. Haar wil hij best onder de kerstboom – met alleen een strikje om. Maar hoe krijgt hij haar zover haar dokters-verboden-regel te breken?

Mening Natasja

Julie weet één ding zeker, ze heeft dokters en witte jassen helemaal afgeschreven, ze wil er gewoon niks meer mee te maken krijgen en heeft daar alle redenen toe.
Maar als dan de stoere cowboy Cody op haar werkt verschijnt staat haar wereld helemaal op zijn kop.
Dit verhaal hoort eigenlijk nog voor de andere titels uit de Save the date serie, dus waarom deze later is verschenen vind ik een beetje vreemd.Je merkt dat tijdens het lezen niet, want al haar boeken zijn op zich goed los te lezen.
Dit verhaal was er weer eentje zoals we kunnen verwachten van deze schrijfster, romantisch met de nodige humor maar ook diepgang ontbreekt er niet.
Een echt kerst verhaal is het ook niet maar wel eentje om lekker onderuit te zakken op de bank met deze donkere dagen.

T

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: