Winter in Haven Point: RaeAnne Thayne (Haven Point 1)

Winter in Haven Point (Haven Point 1)
Auteur: RaeAnne Thayne
Uitgever: Harlequin HQN Roman
Jaar: 2017
Bladzijden: 384

Er is een wonder voor nodig om Eliza Hayward weer een beetje in kerststemming te krijgen. De baan waarvoor ze alles heeft achtergelaten is – letterlijk! – in rook opgegaan, en nu zit ze, twee weken voor kerst, samen met haar dochtertje, Maddie, vast in het onbekende Haven Point. Hoe moet ze zich nu redden, zonder baan en zonder onderdak? Dan wordt ze ook nog aangereden, door de knappe techneut en miljonair Aidan Caine… Gelukkig dat de vrouw en het meisje allebei ongedeerd zijn! Toch voelt Aidan zich enorm schuldig. Als hij niet zesendertig uur wakker was geweest vanwege een zakendeal, had hij vast beter opgelet. Om het goed te maken biedt hij Eliza een baan aan. Hoewel hij afstand probeert te houden, voelt hij zich steeds meer tot haar aangetrokken. Maar net wanneer er iets moois tussen hen ontstaat, gebeurt er iets met kleine Maddie en lijkt Eliza onbereikbaar te worden…

Mening Natasja

Als Eliza met haar dochtertje vol goede moed aan haar nieuwe leven wil beginnen in Haven Point valt alles in duigen. Het bedrijf waar ze zou gaan werken is afgebrand, en dan word ze ook nog aangereden door de knappe Aidan.
Het verhaal begint meteen erg mooi, en dat blijft zo.
Door de leuke humor maar ook de nodige diepgang en liefde, is dit een heerlijk verhaal zo rond de donkere dagen. Hartverwarmend, en een boek dat je alleen maar wil doorlezen.

Mening Marjon
Wat is RaeAnne Thayne toch een goede schrijfster. Ze zet de mensen echt neer, weet sfeer in haar verhalen te brengen en neemt je echt mee naar waar haar verhalen zich afspelen. Deze keer ga je mee naar Haven Point en leer je Eliza, haar dochtertje Maddie en je leert ook Aiden Caine kennen. Aiden komt uit Hope’s Crossing en in de serie Hope’s Crossing hebben we al kennis gemaakt met zijn vader, broers en zus. Dat geeft een extra tintje aan dit boek: alle bekenden van de familie Caine komen weer even terug. Eliza heeft grote zorgen om haar dochtertje die met een hartafwijking moet leven. Er gebeurt echter niets met haar waarover wel in de omschrijving geschreven staat. Ook Aiden heeft een geheim. Maar liefde is niet te negeren, net als al die sneeuw en een romantische kerst. Heerlijk boek! Hopelijk is er gauw een vervolg!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: