Flirt op 5th Avenue: Sarah Morgan ( Liefs uit Manhattan 3)

Flirt op 5th Avenue
Auteur: Sarah Morgan
Uitgever: Harlequin
Bladzijden: 218
Jaar: 2017

Veel liefs uit Manhattan Niets zo romantisch als kerst in New York… toch? Deel 3 Eva Jordan is dol op alles wat met Kerstmis te maken heeft, ook al is ze deze kerst alleen. Dan krijgt ze voor haar werk de kans om een paar dagen in een spectaculair penthouse aan 5th Avenue te bivakkeren. Ze mag het huis helemaal in kerstsfeer hullen voordat de eigenaar thuiskomt. Eva is dolbij; Manhattan onder een pak sneeuw is de perfecte plek voor de feestdagen! Wat ze alleen niet had verwacht, is dat de knappe, mysterieuze eigenaar van het penthouse gewoon thuis is… Lucas Blade, wereldberoemd misdaadauteur, heeft een hekel aan kerst. En met een dreigende deadline en de herdenking van de sterfdag van zijn vrouw heeft zijn humeur helemaal een dieptepunt bereikt. Daarom heeft hij zich afgezonderd van de buitenwereld: hij wil niet gestoord worden, hij wil geen kerstversieringen in huis en hij wil dus vooral niet afgeleid worden door Eva met haar kerstfrutsels! Maar wanneer ze door een sneeuwstorm vast komt te zitten in het penthouse, ontkomt hij niet aan haar betovering…

Mening Marjon

Vanaf de eerste bladzijde is er een bijzondere chemie tussen Eva en Lucas die je doet doorlezen. Eva is prachtig neergezet: heel gevoelig maar heel sterk. Ze is in de rouw en dat heeft ze gemeen met Lucas, maar verder hebben ze weinig gemeen. Maar Lucas kan niet om haar heen: ze is open, eerlijk, liefdevol, optimistisch en betovert hem. Heerlijk sfeervol boek met de nodige diepgang, humor en seks. En met de andere twee vriendinnen: Paige en Frankie. Ik heb genoten en ik hoop dat er nog een deel 4 komt!

Mening Natasja

Het derde deel van één van mijn favoriete schrijfsters, en het eerste dit jaar in de kerstsfeer.
Eva weet niet beter dat ze alleen is als ze het huis van Lucas voor de kerst moet gaan versieren, maar Lucas heeft andere plannen rond deze donkere dagen. Hij sluit zich op om aan zijn verhaal te werken, en iedereen weet niet beter dan dat hij niet thuis is.
Je kunt dan wel nagaan dat het begin al erg leuk begint als deze twee beide van niks weten en elkaar ontmoeten.
De nodige frustraties  van beide kanten voel je aan, maar ook weet je dat dit niet zo zal blijven.
Toch heeft dit verhaal weer de nodige diepgang, waardoor je het niet kan wegleggen.
Ik heb genoten van de kwebbelgrage Eva. Maar ook blijven de lieve vriendinnen uit de vorige delen regelmatig opduiken, zodat we die zeker niet vergeten.
Voor mij mag het volgende deel dan ook snel uitgebracht worden in het Nederlands, want ze zijn heerlijk verslavend.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: