Kus na kus: Cara Connelly (Save the date 3)

Kus na kus
Auteur: Cara Connelly
Uitgever: Harlequin
Bladzijden: 270
Jaar: 2017

Niet alleen de bruiloft is top secret… Christine Case is een serieuze verslaggeefster, geen roddeljournalist. Maar wanneer ze blundert bij een groot verhaal, krijgt ze van haar baas de keus: of ze haalt haar bureau leeg of ze doet wat ze gehoopt had nooit te doen: undercover gaan op een celebritybruiloft om een artikel te schrijven over het gelukkige bruidspaar. Filmster Dakota Rain haat de pers. Tijdens de bruiloft van zijn – net zo beroemde – broer heeft het dan ook zijn prioriteit om de persmuskieten buiten het hek te houden. Maar zijn aandacht wordt behoorlijk afgeleid door de beeldschone zangeres van de bruiloftsband… Zich voordoen als countryzangeres? Christine draait haar hand er niet voor om. Het wordt alleen lastiger als ze de knappe en charmante Dakota ontmoet, en al helemaal als hij haar uitnodigt op zijn privé-eiland. Want hoe houdt ze haar identiteit verborgen als ze in zijn armen ligt? Het is in normale omstandigheden al vrijwel onmogelijk om hem te weerstaan, maar in tropische sferen gewoonweg niet te doen!

Mening Natasja

Christine heeft geen keus, ze moet op de bruiloft van Montana zien te komen zonder dat iemand weet dat ze een verslag schrijft over deze grote bruiloft.
Dakota de broer van Montana zal er voor zorgen dat er geen pers aanwezig zal zijn die dag.
Dan gooit Christine haar zang kwaliteit in de strijd samen met haar vader op deze grote bruiloft, en vliegen de vonken over tussen Christine en Dakota.
Je kunt je dan wel voorstellen dat dit niet helemaal goed zal gaan als de waarheid aan het licht komt.
Het verhaal verliest geen moment zijn charme, en je wil alleen nog maar weten hoe dit gaat aflopen.
Vele leuke uitspraken, en erotische stukjes. Een serie van een erg leuke schrijfster, die je een goed gevoel geven nadat het boek uit is.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: