Ronduit verleidelijk: Susan Mallery ( Buchanans 4)

Ronduit verleidelijk
Auteur: Susan Mallery
Uitgever: Harlequin
Bladzijden: 213

De Buchanans zijn een hechte maar roerige familie. Aangevoerd door grootmoeder Gloria, de mater familias en de schrik van al haar kleinkinderen, staat de familie pal voor het familiebedrijf én elkaar.Deel 4Ronduit verleidelijkDani Buchanan wil maar één ding weten: is senator Mark Canfield haar biologische vader of niet? Om hem met deze vraag te confronteren moet ze echter eerst langs zijn geadopteerde zoon Alex zien te komen, die zijn vader als een pitbull verdedigt. De senator kan op dit moment geen affaires en geheime liefdesbaby’s of andere schandalen gebruiken, dus Alex ziet Dani liever gaan dan komen. Hoe irritant dat ook is, ze moet stiekem bekennen dat ze hem toch wel héél aantrekkelijk vindt. Uitkijken dus, want een relatie met Alex zou alles nóg ingewikkelder maken!

Mening Natasja

Het laatste gezinslid van de familie Buchanan Dani heeft het helemaal gehad met de mannen in haar leven, ze besluit haar vader te gaan zoeken. Maar dan komt ze er achter dat haar vader Mark meer is dan gewoon een vader, hij is op weg om Senator te worden.
Mag en wil Dani wel in dit leven?, en hoe kan ze de geadopteerde zoon Alex aan zijn verstand brengen dat ze echt zijn dochter is.
Dit brengt weer heerlijke momenten mee in dit laatste deel van de Buchanans, een lach en een traan. Wat zal ik deze mensen allemaal gaan missen nu ik het boek uit heb. Maar één ding is zeker ik wil meer van Susan Mallery lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: