Onweerstaanbaar: Susan Mallery (Buchanans 2)

Onweerstaanbaar
Auteur: Susan Mallery
Uitgever: Harlequin
Bladzijden: 234
Jaar: 2016

De Buchanans zijn een hechte maar roerige familie. Aangevoerd door grootmoeder Gloria, de mater familias en de schrik van al haar kleinkinderen, staat de familie pal voor het familiebedrijf én elkaar.Deel 2OnweerstaanbaarOmdat Walker Buchanan van nature een behulpzaam man is, is het volstrekt normaal dat hij zijn buurvrouw helpt met het verwisselen van een lekke band. En omdat Elissa Towers nu eenmaal heeft geleerd dat het beleefd is om iemand te bedanken, is het net zo normaal dat ze een taart voor Walker bakt.Meer zit er ook helemaal niet in. Elissa, die ooit voor een foute man is gevallen en daar een dochter aan heeft overgehouden, heeft besloten single te blijven totdat Zoe volwassen is. En Walker, die jaren marinier is geweest en tal van gevaarlijke missies achter de rug heeft, is ervan overtuigd dat dit verleden hem ongeschikt heeft gemaakt voor verbintenissen.Trouwens, wat is er mis met gewoon goede buren zijn? Of vrienden desnoods? Liefde kan tenslotte behoorlijk beangstigend zijn, zeker als je talloze goede redenen hebt om je er niet aan over te geven.Of is het soms beter om de sprong toch maar te wagen?

Mening Natasja 

In dit tweede deel van de Buchanans, krijgen we te maken met Walker en Elissa, twee geweldige mensen die het hoog nodige hebben meegemaakt in hun leven. Hierdoor hebben ze besloten om geen vast relatie meer aan te gaan.
Het lot beslist echter anders en probeert deze zielen samen te brengen, of is het toch die lieve oude mevrouw Ford , de buurvrouw van Elissa?
Ik vond het eerste deel van deze serie al erg leuk om te lezen, maar na dit deel te hebben gelezen kan ik zeggen dat het zeer verslavend is.
Omdat je de mensen al kent uit het vorige verhaal stap je erg makkelijk in dit deel.
Het word steeds verder uitgediept, en je leert ze nog beter kennen allemaal.
Dit deel greep mij vooral aan door de lieve mevrouw Ford , en de allerschatigste dochter Zoe van Elissa, want deze laten je hart toch wel smelten.
En wat een kracht springt er uit de familie Buchanan. Voor mij mag zo’n serie nu echt verfilmd worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: