Nachten in New York: Sarah Morgan ( Veel liefs uit Manhattan 1)

Nachten in New York
Auteur: Sarah Morgan
Uitgever: Harlequin
Bladzijden: 240
Jaar: 2017

Veel liefs uit Manhattan Deze verliefdheid past niet in een gezonde levensstijl… Deel 1 Nadat ze haar baan is kwijtgeraakt, is Paige haar eigen evenementenbureau begonnen. Helaas gaan de zaken rampzalig, waardoor ze wel hulp móét vragen aan ICT-miljonair Jake Romano, de beste vriend van haar broer. Probleem is alleen dat ze al jaren verliefd op hem is, wat natuurlijk funest is voor een goede samenwerking. Dus doet ze haar uiterste best om dat voor hem te verbergen – met slapeloze nachten als gevolg. Vanwege zijn reputatie van hartenbreker heeft Jake aan Paige’ broer moeten beloven dat hij nooit iets zal beginnen met zijn kleine zusje. Kleine zusje. Klein. Als Jake dat nou maar vaak genoeg herhaalt, gaat hij het misschien wel geloven. Want sinds Paige zijn kantoor is komen binnenvallen, één en al blonde, langbenige verleiding, doet hij geen oog meer dicht!

Mening Natasja

Nadat Paige en haar beste vriendinnen hun baan kwijt raken zitten ze er even helemaal doorheen.  Zal Paige de hulp van Jake aannemen? Of zitten haar gevoelens nog te diep?
Wat een leuke serie word dit weer, want na het lezen van  “Aanzoek bij Tiffany’s” wist ik al dat dat dit snel gelezen zou gaan worden. Het vreemde is wel dat dit boek eerder uit was dan  “”Aanzoek bij Tiffany’s”. Op zich kun je het los van elkaar lezen, maar zodra ” Nachten in New York” leest weet je dat het wel prettig is om ze op volgorde te lezen.
Diepgaande vriendschappen, verborgen verlangens, het verhaal heeft het allemaal.
Het was dus weer genieten. Ik hoop dat het volgende deel snel zal verschijnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: