Zolang je bij me blijft: Jessica Winter (Julia en Jeremy 2)

Zolang je bij me blijft
Auteur: Jessica Winter
Uitgever: Callenbach
Bladzijden: 352
Jaar: 2017

‘Zolang je bij me blijft’ is het tweede deel in de nieuwe YA-serie ‘Julia en Jeremy’ van Jessica Winter. Julia’s leven is een puinhoop. Ze heeft niet alleen te maken met geweld en manipulatie maar ook met een tragisch verlies. Dapper vecht ze om haar leven weer op de rit te krijgen, maar ze komt veel obstakels tegen. Tegelijkertijd moet Jeremy zijn verleden onder ogen zien. Er komen feiten aan het licht die niet alleen zijn relatie met Julia in gevaar brengen, maar zijn hele toekomst… Julia en Jeremy groeien verder naar elkaar toe, in lief en leed. Voor de fans van Maaike & Domenico. Eerder verscheen in deze serie ‘Tot je weer ademen kunt’.

Mening Natasja

In het tweede deel van Julia en Jeremy is het Jeremy die niet kan leven met wat hij te horen krijgt.Na alles wat ze in het eerste deel met Julia hebben meegemaakt, wat erg heftig was, is het nu de vraag of de relatie het overleefd nu Jeremy met vreselijk nieuws te maken krijgt.
Het was weer even geleden dat ik het eerste deel las, maar ik zat meteen weer in het verhaal. zeker omdat het verhaal nog even door ging over het leven dat bij Julia alles veranderde.
Je zit dan toch te wachten wat er met Jeremy aan de hand is, maar dat duurt helaas nog wel even.
Het verhaal van Jeremy kwam dus een beetje traag op gang, maar ik heb wel weer genoten van deze mensen die je laten zien wat ware liefde is, en om nooit op te geven.
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: