De bucketlist van mijn hond: Lauren Watt

De bucketlist van mijn hond
Auteur: Lauren Watt
Uitgever: Boekerij
Jaar: 2017
Bladzijden: 272

Een episch avontuur van een meisje en een 73 kilo wegende Engelse mastiff die samen volwassen worden – voor de lezers van Marley & ik en Bob de straatkat

Waargebeurd verhaal
Na de middelbare school verhuist Lauren Watt naar een piepklein appartement in New York samen met haar 73 kilo wegende mastiff, Gizelle. Gizelle is niet alleen maar haar hond, ze is ook Laurens huisgenoot, zus en vertrouweling. Samen maken ze haar eerste vriendjes mee, haar eerste baan, de strijd van een moeder met een verslaving en alle ups en downs van het volwassen worden in een grote stad.

Als Lauren te horen krijgt dat Gizelle ziek is en nog maar een paar maanden te leven heeft, maakt ze een bucketlist om samen het mooiste uit hun resterende tijd te halen. Ze maken samen een roadtrip, eten kreeft, maken een foto op Times Square en genieten van de beste biefstuk die ze maar kunnen vinden.

De bucketlist van mijn hond beschrijft de grappige, ontroerende lessen die huisdieren ons kunnen leren: omarm avontuur, heb onvoorwaardelijk lief en word de persoon die je wilt zijn.

Mening Marjon
Dit boek raakt je diep en je legt het niet meer weg. En als je het uit hebt, weet je dat je dit verhaal met in de hoofdrol Mastiff Gizelle nooit zal vergeten. Op die bijzondere manier leeft een bijzondere hond bij alle lezers voort.
Het boek laat zien hoe belangrijk een hond in een mensenleven is, wat voor een grote rol deze speelt, of het nu een grote hond is of niet.
Lauren Watt laat zien welke rol Gizelle in haar leven speelde, over de grote band samen, over hun diepe vriendschap. Lauren heeft het niet altijd even makkelijk in haar leven, heeft veel moeite met haar rol tegenover haar verslaafde moeder, maar Gizelle laat haar terugkeren naar het nu, het enige wat we eigenlijk hebben. Prachtig verhaal, dat ook nog eens prettig wegleest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: