Aanzoek bij Tiffany’s: Sarah Morgan (Veel liefs uit Manhattan 0.5)

Aanzoek bij Tiffany’s
Auteur: Sarah Morgan
Uitgever: Harpercollins
Bladzijden: 62
Jaar: 2017

Overdag is Matilda serveerster in New York, maar ’s avonds schrijft ze verhalen met onbevreesde vrouwen in de hoofdrol. Op het moment dat ze de onweerstaanbare miljonair Chase Adams ontmoet, besluit ze de rol van haar aantrekkelijkste personage aan te nemen. Voor één nacht voelt Matilda zich zekerder dan ooit. Zal een afspraakje bij New Yorks bekendste juwelier, Tiffany’s, haar dromen werkelijkheid laten worden? Aanzoek bij Tiffany’s is de opmaat naar de nieuwe Manhattan-serie van New York Times bestsellerauteur Sarah Morgan. Deze ultieme feelgoodromans, die zich afspelen in hartje New York, zijn stuk voor stuk uitstekend op zichzelf te lezen, maar vormen ook als reeks een sterk geheel. Morgan heeft een groot talent voor verslavende feelgoodverhalen. Een must read voor fans van Jill Mansell en Sophie Kinsella!

Mening Marjon

Wat jammer dat ik dit boek niet eerst gelezen heb. Het is weliswaar een kort verhaal, maar toch heel compleet en af. Matilde is erg leuk neergezet en komt ook nog even in het eerste deel voor. Het is erg leuk dat ik nu gelezen heb hoe zij en Chase bij elkaar kwamen.

 

Mening Natasja 

Een geweldig voorproefje op de serie Veel liefs uit Manhattan.
Alleen snap ik niet echt waarom dit deel na het eerste deel uitgebracht word, namelijk “Nachten in New York.(Die ik nog graag wil lezen)
Het was een vrij kort verhaal wat ik dan wel weer jammer vond, maar het verhaal was er niet minder om. Het las heerlijk weg zoals we van Sarah gewend zijn, en de personen zijn goed neergezet, vrolijk en liefdevol.
Sarah behoord op het moment wel tot één van mijn favoriete schrijfster, en ik kijk altijd uit naar haar volgende boek.
Dus maar snel het eerste deel gaan lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: