Ondertoon van Liefde: Kate Paris

Ondertoon van liefde
Auteur: Kate Paris
Uitgever: Tinteling Romance
Bladzijden: 300
Jaar: 2017

Ik ben op twee plaatsen tegelijk als ik me omdraai en struikel op hetzelfde moment het restaurant en mijn hotelkamer in. In die laatste gooi ik mijn koffer op het bed en kwak alles erin wat ik bij me heb. Iemand roept me, bonst op de deur. Ik schuif snel het veiligheidskettinkje ervoor en ga bovenop mijn koffer zitten in een poging hem dicht te krijgen
Ik kijk in de ogen van Alexander, maar zie die van Olivier. Ik stap langs hem heen en ren zo hard als ik kan het hotel in Aspen uit. In Hotel Ford houd ik nog steeds krampachtig de klink van de deur vast.

De dag waarop Ivy Jansen haar grootste ambitie waar zou maken, werd de dag waarop ze alles verloor. Haar toekomstdroom. Haar grote liefde. Haar zelfvertrouwen. Gebroken vlucht ze vanuit Amerika terug naar Nederland, waar ze veiligheid zoekt in de nachtclub van jeugdvriend Bernd. Haar collega’s ontdekken al snel dat ze een bijzondere gave heeft als het aankomt op het herkennen van wijn en verleiden haar tot het spel ‘The kiss of the bottle’.
Ongewild trekt ze hierbij de aandacht van Alexander Ford, manager van het exclusieve Hotel Ford. Hij biedt Ivy een baan aan als sommelier in zijn restaurant. Al snel gaat ze niet alleen helemaal op in haar werk, maar ook in de relatie met Alexander, die haar precies geeft wat ze nodig heeft. Tot een echo uit Ivy’s verleden doordringt in haar nieuwe leven en de geschiedenis zich dreigt te herhalen.

Mening Natasja

Ivy heeft een verleden waar ze niet graag aan herinnerd wil worden, en zoekt haar troost bij Bernd. In de nachtclub van Bernd vind ze al snel haar draai en weet de mensen te vermaken met haar talent voor het herkennen van alle wijn soorten.
Toch word ze steeds met haar verleden geconfronteerd, en het ergste is nog wel gaat het zich weer herhalen?
Een geweldig boek voor deze zomer, je proeft haast zelf de heerlijke wijnen, en niet te vergeten de mannen die erg goed uit de verf komen in dit verhaal.
Het verhaal springt van het heden  naar het verleden zodat je beetje bij beetje te weten komt wat Ivy ertoe heeft gedwongen om America te verlaten.
Gebroken harten, geheimen, erotiek en leugens, maakt dit boek tot een mooi geheel, en zorgt ervoor dat je alleen nog maar door wil lezen, en wil weten waar dit gaat eindigen.

Ik kocht dit eerste deel als ebook, maar wist dan ook niet hoe snel ik deel 2 wilde gaan lezen, want dit boek wil je uit lezen.
Verkrijgbaar in twee delen als ebook, en als 1 verhaal in paperback

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: