Dromen in New Orleans: Erika Orloff

Dromen in New Orleans
Auteur: Erika Orloff
Uitgever: Harlequin
Bladzijden: 225 (ebook)
Jaar: 2017

Georgia Ray Miller zingt op bruiloften. Al jaren maakt ze zichzelf wijs dat ze het helemaal niet erg vindt om avond aan avond liedjes van ABBA te laten horen, maar diep vanbinnen weet ze wel beter. Want wat ze eigenlijk wil, is blueszangeres worden. Er zijn genoeg redenen te verzinnen waarom haar grote droom onbereikbaar is. Bijvoorbeeld het feit dat ze nog nooit een gebroken hart heeft gehad – wat vast een voorwaarde is om de blues te kunnen zingen. Maar dat is natuurlijk een smoesje. Wat haar echt tegenhoudt, is angst. Angst om kwetsbaar te zijn en afgewezen te worden. Misschien is dat ook waarom ze in de liefde maar niet kan kiezen. Van de spannende ‘Cassanova’ Jones krijgt ze al sinds de middelbare school slappe knieën. Maar haar vaste toetsenist is ook heel erg leuk en lijkt haar eindelijk te zien staan. Dan vindt ze het dagboek van een oudtante, die een ware bluesgodin blijkt te zijn geweest. Zit de blues dan toch in haar bloed? Er is maar één manier om daarachter te komen: in het diepe springen. Durft Georgia een keuze te maken en haar hart te volgen? ‘Perfect voor een zwoele zomeravond…’ US WEEKLY Dit verhaal is eerder verschenen onder de titel Dagboek van een bluesgodin

Mening Natasja

Georgia leeft van haar zangtalent, en heeft een schat aan vrienden.
Het grote huis bij haar oma (nan) brengt een geweldige sfeer in het verhaal, want iedereen is er welkom, er zijn er zelfs die er nooit weg zullen gaan.
Ik moest even aan de schrijfstijl wennen, maar eenmaal in het verhaal wil je alleen nog maar doorlezen. Door de ups en downs komt Georgia er achter wie en wat er echt belangrijk is in het leven.
Het is vooral een chaotische maar gezellige sfeer die je helemaal voelt en mee beleeft.
Ik vond het een leuk boek om te lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: