Dokter Tinus gaat toch voor de bijl: Christine Frasier

Dokter Tinus gaat toch voor de bijl (Dokter Tinus 2)
Auteur: Christine Frasier
Uitgever: Zk
Bladzijden: 221
Jaar: 2017

Dokter Tinus in boekvorm – minstens net zo leuk als de tv-serie!In Dokter Tinus gaat toch voor de bijl gebeurt er weer van alles rondom de praktijk van de onhandige huisarts in het dorpje Woerkum. Dokter Tinus blijkt een geheime aanbidster te hebben, zijn tante begint aan een romantisch avontuur, en zelf is de dokter nog steeds verliefd op de knappe onderwijzeres Lisa, al slaagt hij erin om steeds precies het verkeerde tegen haar te zeggen. En dan zijn daar ook nog dorpsagent Ken, die zijn grootste angsten onder ogen ziet, en doktersassistente Kim, die onverwachts promotie maakt.

Dokter Tinus gaat toch voor de bijl is een vrolijke roman vol komische situaties, maar ook de emotionele verwikkelingen blijven niet uit.

Mening Marjon
Als je een fan de serie Dokter Tinus bent, kan je niet anders dan de boeken over diezelfde Dokter Tinus leuk vinden. En dat vind ik dan ook. Wat heb ik weer genoten, deze keer van deel twee. Je moet hem wel sympathiek vinden, juist omdat hij zo puur is neergezet. Hij komt daarom vaak lomp en weinig subtiel over, maar hij is wel echt. Aanrader.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: