De stunt van haar leven: Julie Cohen

De stunt van haar leven
Auteur: Julie Cohen
Uitgever: de Fontein Romans & Spanning
Bladzijden: 413
Jaar: 2017/2011

‘De stunt van haar leven’ van Julie Cohen is een heerlijk boek voor de fans van Liane Moriarty, Jojo Moyes en Erica James.

Liza wilde niets liever dan ontsnappen aan het kleine dorp waar ze opgroeide met haar eeneiige tweelingzus Lee. Dat is gelukt: ze werkt als stuntvrouw in LA – roekeloos, snel en ongebonden, precies zoals ze het wil. Maar wanneer ze door een mislukte stunt haar baan verliest moet ze noodgedwongen weer naar huis, naar Engeland. Alles is daar veranderd: haar altijd verantwoordelijke zus Lee is plotseling verdwenen en heeft hun dominante maar zieke moeder, het familiebedrijf – een ijsfabriek – en haar gevaarlijk leuke vriend achtergelaten. Het hele dorp denkt dat Liza haar zus Lee is. Kan Liza de plaats van haar brave zus innemen? Of moet ze eindelijk eens ontdekken wie ze zelf is?

Mening Natasja

Dit is toch zeker wel een schrijfster waar ik veel meer van wil lezen, ze schrijft met veel humor, en dan toch dat het zo echt is, en de manier waarop ze schrijft is voor mij echt ontspannen .
Ik moet dit boek dan ook echt vijf sterren geven, want hoe krijg je het voor elkaar om een tweeling zo goed van rol te laten verwisselen.
Zodra Liza in de rol van Lee stapt begint het verhaal niet alleen leuk te worden maar ook interessant. Ze ontdekt haar eigen fouten en tekortkomingen. En ontwikkeld zich tot iemand waarvan ze nooit gedacht had zo te zijn.
Petje af weer voor deze schrijfster, ik heb er van genoten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: