Zondagochtend breekt aan: Nicci French (Frieda Klein 7)

Zondagochtend breekt aan
Auteur: Nicci French
Uitgever: Ambo | Anthos
Jaar: 2017

Zondagochtend breekt aan is het spannende zevende deel van de achtdelige Frieda Klein-serie, geschreven door Nicci French.

Het begint met een lijk onder de vloer. Frieda deed deze gruwelijke vondst in haar eigen huis – een vondst die haar tot in de kern raakt. Nu is er wél spijkerhard bewijs dat Dean Reeve nog leeft – iets wat Frieda al jarenlang beweert – en nog altijd geobsedeerd is door Frieda. Zal commissaris
Crawford eindelijk naar haar luisteren en het onderzoek heropenen?
De pers is inmiddels op het verhaal gedoken, waardoor Frieda wordt gedwongen te doen waar ze een enorme hekel aan heeft: in de openbaarheid treden… Dat heeft verregaande consequenties voor Frieda en haar omgeving.

Mening Marjon 

Ik heb van deze hele serie genoten: de serie is een absolute aanrader. Toch vind ik dit boek minder sterk. Het voelt hier en daar een beetje onwaarschijnlijk en als de dader al ver voor het einde bekend gemaakt wordt, zwakt dat toch een beetje de spanning af. Ook Frieda Klein, steeds heel sterk en goed neergezet vond ik minder aan bod komen in dit boek. Toch heb ik het boek aan een stuk door gelezen: het is ondanks de minpunten een echte pageturner, zoals de meeste boeken van dit schrijversduo. Er zou nog een achtste deel komen en daar kijk ik echt naar uit: er blijft te veel openstaan.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: