Ik zie je op het strand: Jill Mansell

Ik zie je op het strand
Auteur: Jill Mansell
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Bladzijden: 336
Jaar: 2017

Ik zie je op het strand is de nieuwe roman van Jill Mansell (van bestsellers als Lang leve de liefde en Je bent geweldig). Romantische verwikkelingen, misverstanden en zussenrivaliteit – een feelgood verhaal dat je niet weg kunt leggen! Perfect voor wie houdt van Jojo Moyes en Sophie Kinsella.

Clemency is niet op zoek naar de liefde als ze Sam ontmoet in het vliegtuig. Maar aan het eind van de vlucht hebben ze een echte klik. Dit voelt als iets heel speciaals… maar hij verdwijnt helaas uit haar leven.

Drie jaar later woont Clem weer in haar geboortedorp in Cornwall. Als haar stiefzus Belle uit Londen overkomt, verwaander dan ooit nu ze de perfecte man heeft gevonden, is Clem blij voor haar, echt waar… tot ze ontdekt wie Belles perfecte man is: Sam!

Mening Marjon

Wat een heerlijk boek weer van Jill Mansell. Het boek staat bol van de gebeurtenissen bij de bewoners van St. Clarys: Clemency ontmoet haar liefde-op-het-eerste-gezicht weer als hij niet meer vrij is, ze heeft veel strijd met haar stiefzusje Belle, haar collega Ronan beleeft een hele mooie nacht, maar daarna lijkt het allemaal mis te lopen. Het dorp heeft echter andere ideeën over hem. Dan is er nog Marina die haar ex weer op de stoep krijgt en een groot geheim heeft. En er is Kate die ook met een geheim rondloopt, maar dat zelf helemaal niet weet. En ook Belle heeft haar geheimen die niet meer binnen te houden zijn als er iemand tegen haar aanloopt op het strand. En zo rol je van het een in het andere verhaal zonder dat het verwarrend of onoverzichtelijk wordt en op meesterlijke wijze weet Jill Mansell het allemaal bij elkaar te brengen. Het verhaal heeft veel humor, al in het eerste hoofdstuk zat ik hardop te lachen. Maar het kent ook mooie dingen, diepere dingen, echte dingen van het leven. Wat een prachtig boek! De volle 5 sterren waard.

Mening Natasja

Het was even wachten op de nieuwe van Jill Mansell, maar daar was hij dan weer.
En het was weer genieten.
De onverwachte ontmoeting tussen Clemency en Sam is erg leuk om te lezen, maar zeker het verhaal tussen Ronan en Kate trok mij heel erg aan. Eigenlijk vond ik dat nog veel leuker.
Dat vind ik ook altijd zo leuk aan haar boeken, de meerdere personages in het verhaal.
Een boek dat ik moeilijk weg kon leggen, zowel lekker luchtig als de nodige diepgang.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: