Echo: Tamara Geraeds

Echo
Auteur: Tamara Geraeds
Uitgever: Kabook Uitgevers
Bladzijden: 280
Jaar: 2016

Sara groeit op bij haar demonische moeder, gevangen binnen de muren van een huis vol pijn en vernedering. Ze lijkt geboren voor het ongeluk, het lot gooit de ene na de andere gruwel voor haar voeten. Genadeloos wordt haar elk sprankje hoop ontnomen en elk moeizaam gevonden stukje geluk wordt overschaduwd door onmenselijke straffen.

Toch laat de jonge Sara zich niet uit het veld slaan. Ze blijft vechten voor haar leven en de vrijheid waar ze zo naar verlangt. Zal haar overlevingsdrang groot genoeg zijn? Zal ze ooit de verschrikkingen uit haar verleden kunnen verdrijven? Of zal Sara bezwijken onder de druk van zo veel kwaad?

Mening Clasien

Dit is nou zo’n verhaal dat je niet snel vergeet. Het volgt generaties die opgroeien in een huis vol vrouwelijke emotionele, sadistische, lichamelijke en geestelijke mishandeling.
Het begint bij Sara die opgroeit bij haar kwaadaardige moeder, wanneer ze eindelijk denkt het geluk gevonden te hebben keert dit tegen haar komt haar “ware” karakter boven.

“Echo” is een dijk van een boek, vol met gruwelijke details, spanning en soms creepy. Kwaadaardige karakters die je laten huiveren. Je wacht op het noodlot omdat je weet dat het eraan komt.

Eerder las ik van deze schrijfster het boek “Nergens” een fantasie verhaal, met dit boek laat Tamara Geraeds een hele andere kant van zichzelf zien en wat voor één.

Hou je van een thriller met schokkende effecten in een “mooi” verhaal dan kan dit boek jouw zeker bekoren. Voor mij een favoriet en zeker een aanrader.
Dit is tot nu toe mijn best gelezen boek in 2017 met stip.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: