De kleur van de liefde: Elly Koster

De kleur van de liefde
Auteur: Elly Koster

Uitgever: Cupido
Jaar: 2017

Soapactrice Linde Molegraaf zit plotseling zonder werk en wordt bovendien geplaagd door onverklaarbare gebeurtenissen. Haar minnaar, Tobias, zorgt voor afleiding. Maar het is Ethan, een Canadese acteur, die echt een luisterend oor biedt. Hij logeert in de buurt vanwege een filmrol. Ethans aanwezigheid verandert Lindes leven in een onvergetelijke film waarin zijzelf een bijzondere hoofdrol speelt…

Mening Natasja

Een totaal ander verhaal dan dat we van Elly Koster gewend zijn, maar van dit genre mag er zeker meer komen.
LInde heeft op het moment geen werk, en probeert toch te genieten van haar leven.
Echte liefde heeft ze eigenlijk nooit niet echt gekend, en ze vermaakt haar eigen best goed met de knappe tuinman Tobias. Maar is hij wel wie ze denkt dat hij is?
Ze ziet dingen die absoluut niet kunnen, en durft er ook met niemand over te praten, voordat ze haar voor gek verklaren.
Dan ontmoet ze Ethan, kan hij haar de ware liefde laten zien?
Ik werd werkelijk in het verhaal meegezogen, en wilde alleen nog maar weten wat er toch allemaal aan de hand was met Linde. Waren het verbeeldingen die ze zag of word ze langzaam aan een beetje gek.
Dit boek laat echt de ware kleuren van de liefde zien, de titel kon niet beter gekozen worden.
Wat fantastisch neergezet, het is allemaal zo echt, dat je wel moet geloven dat er meer is tussen hemel en aarde. Aanrader voor diegene die zoekt naar echte liefde, en geloofd dat er meer is.

 

Mening Marjon

Diep onder de indruk van dit boek. Heel herkenbaar is weer de zo toegankelijke schrijfstijl van Elly Koster. Haar boeken lezen zo heerlijk ontspannen weg, zelfs dit boek, dat absoluut een hele andere insteek heeft dan haar vorige boeken. Linde is een heel ander type dan de hoofdrolspelers uit de andere boeken. Het boek is geschreven in de eerste persoon (ik-vorm) en je kruipt al gauw in de huid van Linde. De sfeerbeschrijvingen zijn groots, waardoor je voelt wat Linde voelt. Ik mocht haar direct en was verloren. Het boek was niet meer weg te leggen. Want hoe zit het nu echt in elkaar? Je wilt maar een ding: weten wat waar is en wat niet en hoe dit allemaal kan. Juist de magie in het verhaal is zo mooi en het leert Linde een belangrijke levensles. Verrassend boek dat je niet zomaar vergeet. En helaas… het is weer uit… Mijn vraag aan de auteur: Kan er morgen alsjeblieft weer een boek van je uitkomen? Ik weet nu al dat ik dit boek ga herlezen. Aanrader!

Mening Mieke

Elly koster heeft een hele bijzondere roman afgeleverd, één die totaal anders is als haar vorige boeken.

Haar schrijfstijl is vlot en prettig, en toch kon dit boek mij niet echt boeien. Heb hem vaak aan de kant gelegd..ik was nieuwsgierig naar dit boek i.v.m. recensies, die heel positief waren. Ik ben er nu wel achter dat dit niet mijn genre is en ik niet van boeken hou waarvan het verhaal wazig is, of druipt van de fantasy.

Ik ga voor realiteit, zodat ik mijzelf een beetje terug kan vinden in het verhaal. ( Ja, ja … een nuchtere Groninger )

Voor de juiste doelgroep zal dit ongetwijfeld een heerlijk boek zijn, vol liefde en passie. Maar ik hou toch meer van haar vorige romans.

Ik vind het jammer dat ik niet precies kan uitleggen wat mij in dit boek echt te ver ging, omdat ik dan teveel van het verhaal zou prijsgeven en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mijn aanrading is om zelf dit boek te lezen, zodat je je eigen mening kan vormen. Ik geeft dit boek 3* voor de vlotte en prettige schrijfstijl!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: