Niet wat jij denkt: Jiami Jongejan

Niet wat jij denkt
Auteur: Jiami Jongejan
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Jaar: 2017
Bladzijden: 224

De 16-jarige Jiami Jongejan is een van de succesvolste bloggers en YouTubers in Nederland. Haar blog jiami.nl trekt maandelijk 210.000 unieke bezoekers, op haar YouTube-kanaal heeft ze ruim 160.000 abonnnees.
Wie denkt dat haar succes haar is komen aanwaaien, heeft het mis. Op haar website blogde ze behalve over fashion en lifestyle openhartig over haar worsteling met anorexia. In dit boek vertelt Jiami openhartig hoe ze de strijd tegen deze eetstoornis overwon.

Mening Marjon

Aangrijpend, heftig en vol dynamiek. Jiami wordt ziek en je leest het vanuit haar persoon. Eerlijk en open schrijft ze over de anorexia die steeds meer bezit van haar neemt, over haar angsten, onzekerheden, over De Stem die haar blijft influisteren dat ze het niet waard is, dat ze lelijk en dik is. Ongelofelijk hoe een mooie leuke jonge vrouw die zo intelligent is zo kan gaan denken en voelen. Anorexia is een verschrikkelijke ziekte en het treft steeds vaker hele jonge meisjes (en jongens). Jiami heeft veel zelfinzicht en weet er met onder andere de hulp van haar liefdevolle ouders er uit te klimmen. Aanrader.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: