Voor altijd twintig: Sanne Hillemans

Voor altijd twintig
Auteur: Sanne Hillemans
Uitgever: Sunny Hill Books
Jaar: 2017

Als de twintigjarige Julia haar dode tweelingbroer vindt op de vloer van zijn slaapkamer in hun ouderlijk huis, staat haar wereld op zijn kop. Zonder enige voortekenen heeft hij zelfmoord gepleegd en in haar zoektocht naar een verklaring vindt ze zichzelf op een spoor, starend naar de koplampen van een naderende trein. Voor haar staat een onbekende jongen, die hetzelfde doel lijkt te hebben. Terwijl de twee elkaar beter leren kennen, probeert Julia de puzzelstukjes op zijn plaats te leggen om de enige vraag die haar vanaf dat moment bezighoudt te beantwoorden: waarom?

Mening Natasja

Nadat Julia haar tweeling broer gevonden heeft is niks meer hetzelfde voor haar, zelfmoord……. maar waarom? Julia keert helemaal in zichzelf en krijgt het beeld van haar broer niet meer uit haar hoofd. Het is een wirwar van emoties in haar hoofd, en voordat ze het weet staat ze zelf op het spoor. En of het zo moet zijn, veranderd er van alles in haar leven.
De schrijfster vraagt op het eind van dit verhaal wat je het meest is bijgebleven uit het verhaal, nou ik kan je zeggen dat dat eigenlijk het hele boek is. Het verhaal pakt je vanaf het eerste moment, en sleept je mee. Het lijkt wel of dat je zelf alles beleefd wat Julia beleefd.
Het boek is erg aangrijpend, maar barst ook van de liefde. Want zodra Thomas doordringt bij Julia leert ze de waarde van het leven weer beetje bij beetje kennen.
IK vond dit verhaal dan ook adembenemend, en een hele dikke Aanrader.
Dit ebook word je aangeboden door de schrijfster zelf, en kan je HIER gratis downloaden.
Mijn dank is dan ook groot, en ik hoop dat ze snel met een nieuw boek komt.

Mening Clasien

Julia haar tweelingbroer pleegt zelfmoord, niemand heeft dit zien aankomen en de klap is hard. Julia wil de reden achterhalen waarom?

Julia is als hoofdpersoon goed neergezet, je voelt haar emoties, woede, verdriet, onrust en vooral het waarom houdt haar constant bezig. Haar gevoelens gaan van up naar down en weer terug.
In Thomas vind ze een vriend voor het leven, hij helpt haar in haar strijd.

Een heftig verhaal over zelfmoord en hoe achterblijvers met vragen blijven zitten. Hoe dit te verwerken en hun leven weer op de rail te krijgen.
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: