Geef mij een kans: Susan May Warren (De familie Christiansen 1)

geef-mij-een-kansGeef mij een kans
Auteur: Susan May Warren
Uitgever: Voorhoeve
Bladzijden: 400
Jaar: 2016

Eenmaal, andermaal… verkocht! ‘Geef mij een kans’ is het deel 1 in Susan May Warrens serie over de familie Christiansen.

Darek Christiansen is in veel opzichten de ideale man. Als oudste zoon van de familie Christiansen is hij de erfgenaam van het historische resort Evergreen Lake, hij is knap en hij is een geweldige vader. Maar hij is ook gegriefd en nog steeds woedend over de tragische dood van zijn vrouw Felicity. Geen vrouw in de stad durft hem te benaderen.

Ivy Madison, een juridische medewerker die nieuw is in Deep Haven, heeft geen idee van dit alles als ze op Darek biedt tijdens een liefdadigheidsveiling. En ook niet van het feit dat de man voor wie ze drie jaar geleden strafvermindering heeft geregeld, degene is die verantwoordelijk is voor Felicity’s dood.

Susan May Warren schrijft zowel historische romans als spannende boeken en romantische verhalen. Deze serie over de familie Christiansen staat bol van liefde en hoop.

Mening Natasja ster4

Dit is het eerste deel uit de familie Christiansen , en smaakt zeker naar meer.
Een mooie serie met het geloof op de achtergrond wat zeker niet storend is.
Zodra Ivy een bod gedaan heeft op de stugge Darek veranderd er voor Ivy, maar ook voor Darek, hun hele leven. Darek is een totaal ander mens geworden na het verlies van zijn vrouw, stug en voor vele  onbereikbaar.
Darek is diegene waar het verhaal in dit deel om draait, maar ook het verhaal van Jensen en Claire is geweldig om over te lezen.
Mooi uitgewerkte karakters, en een serie die vraagt om meer, want door de prettige schrijfwijze en liefdevolle mensen, wil je ook meer over de rest van deze familie te weten komen.

bolklein

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: