De geur van Lavendel: Jennifer Greene

onder-de-volle-maanDe geur van Lavendel
Auteur: Jennifer Greene
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2005
Bladzijden:349
Deze serie is alleen nog in een bundel verkrijgbaar.


Sneeuw over de velden:

Het platteland valt Daisy niet mee na haar mondaine leventje in Frankrijk. Maar wanneer ze door een sneeuwstorm vast komt te zitten met een knappe, onbekende man, kan ze ineens niet meer bedenken waarom ze ook alweer zo graag weg wilde uit Vermont…

Mening Marjon ster4

Dit laatste deel van de serie is verrassend leuk; Daisy is geweldig neergezet en lijkt net een echt mens, net als Teague. Natuurlijk draaien ze om elkaar heen, zijn ze bang om toe te geven aan de liefde en dan slaan ze allebei door in verleidingskunsten… ik moest af en toe ook lachen.


Onder de volle maan:

Met lange zigeunerrokken, een chaotische leefstijl en zes katten probeert Violet mannen op een afstand te houden. Cameron Lachlan trapt daar echter niet in. Hij wil haar graag beter leren kennen, maar tot zijn teleurstelling lijkt Violet alleen geïnteresseerd in een avontuurtje!

 

Mening Marjon ster3

Violet doet er alles aan zichzelf te beschermen tegen pijn veroorzaakt door mannen en dus laat ze geen mannen toe. Ook worstelt ze met een groot verdriet wat haar aantast in haar vrouw-zijn. Cameron’s komst maakt hier een einde aan. Een prettig leesbaar romantisch boek met een klein beetje erotiek en de nodige diepgang. Alleen zijn de karakters totaal niet uitgediept. Dat gebeurt vaker in dit soort genre maar nu blijft dat deel wel erg aan de oppervlakte hangen.

bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

<span>%d</span> bloggers liken dit: