Achter gesloten deuren: B.A. Paris

achter-gesloten-deurenAchter gesloten deuren
Auteur: BA Paris
Uitgever: Ambo|Anthos
Bladzijden: 354
Jaar: 2016

‘Achter gesloten deuren’ lees je in één ruk uit! In Engeland zijn er meer dan 500.000 exemplaren van verkocht. ‘Achter gesloten deuren’ is de spannende thriller die iedereen leest!
Iedereen kent wel een echtpaar als Jack en Grace: hij is knap en rijk, zij is charmant en elegant. Mensen om jaloers op te zijn, als je ze niet aardig zou vinden. Je zou Grace beter willen leren kennen. Maar dat is moeilijk, want Grace en Jack zijn altijd samen. Sommigen zouden dit ware liefde noemen. Anderen zouden zich misschien afvragen waarom Grace nooit de telefoon opneemt. En waarom ze nooit op visite komt, ook al werkt ze niet. En waarom een slaapkamer van hun huis tralies voor het raam heeft.
‘Achter gesloten deuren’ houdt je van begin tot eind geboeid en B.A. Paris is de sensatie uit Engeland! Deze thriller heeft al honderdduizenden fans in Groot-Brittannië! ‘Een van de topthrillers van 2016!’

Mening Marjon ster5

Ik zeg niets over het verhaal zelf, omdat ik niets wil verraden. Dus ik zeg alleen iets over het boek in zijn geheel. Dit boek raakt je diep. Je wordt er in meegetrokken en het laat je niet meer los. Het raakt zo diep dat het echt voelt. En daarom blijf je lezen en lezen en dan is het uit en weet je dat het een heel erg goed boek is. Want als je de lezer zo weet te raken, dan heb je talent. Wat een aanrader!

Mening Clasien ster4

Wat als je trouwt met de liefde van je leven, maar meteen na de bruiloft deze liefde verandert in haat.
Dit overkomt Grace, wanneer zij trouwt met Jack denkt zij haar prins op het witte paard gevonden te hebben, mede omdat hij bereidt is haar zusje met het downsyndroom in huis te nemen.

Jack blijkt een psychopaat die Grace opsluit in haar eigen huis en het alleen te doen is om haar zusje. Het verhaal is beklemmend soms ongeloofwaardig.
Grace is een naïeve vrouw die niet opkomt voor haarzelf, wanneer haar zusje doorheeft wie Jack werkelijk is vormt zich een plan.

Mening Mieke ster5

WOW !! Wat een prachtig debuut van deze schrijfster! Een boek die je gewoon moeilijk kunt wegleggen!

We maken kennis met Jack en Grace, die smoorverliefd op elkaar zijn en binnen een korte tijd met elkaar gaan trouwen.

Als Grace in de huwelijksnacht wakker wordt en Jack niet meer naast haar ligt , bekruipt haar al het gevoel dat er iets niet klopt.

Al vrij snel blijkt dat Jack helemaal niet verliefd is, maar een psychopaat , die het voorzien heeft op Grace en haar zusje Millie, die het syndroom van Down heeft. Als Grace een etentje met vrienden heeft in hun huis wil ze een ieder laten geloven dat ze een perfect huwelijk heeft met de charmante en rijke Jack , terwijl ze opgesloten zit in het huis en volledig van de buitenwereld is afgesloten.

Millie woont in een internaat maar wanneer ze 18 is, zal ze bij Jack en Grace komen wonen. Grace wil dat uit alle macht voorkomen want dan kan Jack ook nog eens zijn duistere plannen met Millie uitvoeren. Je leeft helemaal mee met Grace en voelt haar angst en vertwijfeling! Het verhaal leest prettig doordat het heden en verleden vloeiend inelkaar overloopt.

Ik vind het een geweldig boek met veel onderhuidse spanning vanaf de eerste bladzijde tot de laatste.

Een supergoed debuut en wat mij betreft een dikke aanrader! Zeker 5* waard.

bolklein

 

Een gedachte over “Achter gesloten deuren: B.A. Paris

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: