Het nieuws van de dag: Nora Roberts

het-nieuws-van-de-dagHet nieuws van de dag
Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Boekerij
Jaar: 1984/2016

Liv Carmichael heeft er altijd van gedroomd televisiejournaliste te worden, dus als haar een baan in Washington dc als presentator bij een lokaal avondjournaal wordt aangeboden, grijpt ze die kans met beide handen aan. Maar ze heeft geen rekening gehouden met T.C. Thorpe, de correspondent van het televisienetwerk. T.C. is niet van plan zonder slag of stoot een jonge vrouw toe te laten in zijn wereld. Als Liv een plek wil in de glamourwereld van de televisie, zal ze erom moeten vechten.
Toch bloeit er iets moois op tussen hen, ondanks alle rivaliteit, maar zal die prille liefde de harde, zakelijke kant van hun samenwerking kunnen overleven?

Mening Marjon ster3

Het eBook kost 12,99 en dat vind ik sowieso al erg duur voor een digitaal boek en als dan blijkt dat het boek amper niveau heeft, ben je dubbel zo teleurgesteld. Het boek leest aardig weg, maar daar is alles mee gezegd. Het is erg voorspelbaar, heeft weinig diepgang en voelt ook enigszins gedateerd. Dat is ook niet zo verwonderlijk, als je eenmaal weet dat het boek 32 jaar geleden is uitgebracht. Eerlijk is eerlijk: Nora Roberts is steeds beter geworden in haar schrijfkunst en heeft inmiddels al tientallen klasse boeken op haar naam staan. Daar hoort dit boek niet bij. En ik vind het schandalig dat er 12,99 voor gevraagd wordt.

bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: