Hartverwarmende winter: RaeAnne Thayne (Hope’s Crossing 6)

hartverwarmende-winterHartverwarmende winter
Auteur: RaeAnne Thayne
Uitgever: Harlequin
Bladzijden: 248
Jaar: 2016
Dylan Caine wilde gewoon een biertje drinken. Hij was zéker niet van plan om zich in een kroeggevecht te storten – alsof hij als Afghanistanveteraan zijn buik niet vol heeft van gevechten! En al helemaal niet om in de bres te springen voor die verwaande Genevieve Beaumont, de dochter van de burgemeester. Hoe kan het dan dat hij zich zo heeft laten meeslepen? Zodat hij nu in een politiewagen zit, op weg naar het bureau, vastgeketend aan Genevieve… Oké, dat akkefietje in de kroeg was niet echt handig. Genevieve geeft het toe. Haar taakstraf is op zich best te doen: kerstbomen versieren in de vakantiehuisjes van veteranencentrum A Warrior’s Hope. Ware het niet dat ze daarbij moet samenwerken met Dylan, die haar duidelijk als een verwend prinsesje ziet. Terwijl zij hem op een of andere manier juist onweerstaanbaar sexy vindt! Maar wacht eens… bestaat er niet zoiets als de magie van Kerstmis?

Mening Marjon ster4

Dit verhaal gaat over twee mooie mensen die door hun achtergrond niet zichzelf kunnen zijn. Geneviève is opgegroeid met het idee dat luxe en uiterlijk belangrijke elementen van een gelukkig leven zijn. Ze is verwend en wil dus altijd haar zin. En ze kan slecht omgaan met het feit dat haar zo perfecte verloofde een andere vrouw zwanger gemaakt heeft. En dan is er Dylan Caine die nooit meer de oude zal zijn nadat hij slachtoffer werd van een zelfmoordaanslag toen hij als militair werkte. Hij verloor een oog en een deel van zijn arm en heeft zoveel medelijden met zichzelf dat hij zichzelf ook geen leuk leven meer gunt. Deze twee mensen komen op elkaars pad en je ziet ze vanaf dat punt groeien en veranderen. Het is prachtig om te lezen. Het verhaal is mooi, heeft diepgang en is romantisch ook. Maar net als met de vorige delen had ik wat moeite met de vele namen die er in voorkomen. Het is lastig steeds iedereen te plaatsen. Ook had ik verwacht dat Peyton, de dochter van Spencer (die de hoofdrol speelde in het vorige deel) nog wel een rol in dit boek zou spelen. Ik vond haar verhaal nog niet af. Spencer kwam er wel in voor, maar zijn dochter niet. Maar er komen hopelijk nog een heleboel delen over dit mooie bergdorp.

tussen hoop en liefde nieuwbeginthayne dromen van vroeger een fantastisch uitzicht sterk-in-de-verleidinghartverwarmende-winter

bolklein

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: