Het meer van herinnering: Kristin Hannah

het-meer-van-herinneringHet meer van herinnering
Auteur: Kristin Hannah
Uitgever: The House of Books
Bladzijden: 317
Jaar: 2000

Na twintig jaar huwelijk krijgt Annie Colwater te horen dat haar man wil scheiden. Eenzaam vertrekt ze naar Mystic, het kleine stadje waar ze is opgegroeid. Daar ontmoet ze haar jeugdliefde Nick. Het meer van herinnering is een meeslepende roman die laat zien dat liefde de diepste wonden kan helen…

Mening Mieke ster4

Een mooie roman! Jammer van de vele taalfouten in dit boek, dit vond ik eerst wel storend. Ik moest even de knop omzetten, want anders zou ik mij teveel ergeren en ik wilde toch met plezier dit boek lezen!

Het verhaalt verteld over Annelise Colwater die het wel erg voor de kiezen krijgt. Op de dag dat ze haar dochter naar het vliegveld brengt, die voor enkele maanden naar Europa gaat, krijgt ze de mededeling van haar man dat hij wil scheiden.

Hij is verliefd geworden op een andere vrouw en wil met deze vrouw verder. De wereld van Annelise stort in en ze weet niet wat ze zonder hem moet beginnen. Ze is kapot van verdriet en besluit om een poosje naar haar vader te gaan.

Dan ontmoet ze een vroegere vriend, die na het overlijden van zijn vrouw achter is gebleven met de zorg voor zijn zes jarige dochter.

Ze wil Nick helpen en bied zich aan als oppas..Ze voelt zich mentaal weer veel sterker nu ze zo’n belangrijke taak op zich genomen heeft.

Geleidelijk aan wordt ze closer met Nick..

“Liefde kan de diepste wonden helen”

bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

<span>%d</span> bloggers liken dit: