Winterhemel: Nora Roberts

winterhemelWinterhemel
Auteur Nora Roberts
Uitgever Harlequin Holland
Jaar 2011/2016
Aantal bladzijden 181

Aan Pandora McVie en Michael Donahue laat ik alles na – ieder de helft. Op één voorwaarde: zij moeten samen zes maanden achtereen in mijn huis in de Catskills wonen…’ Al bij leven was oom Jolley een zonderling, maar in zijn testament maakt hij het echt te bont! Hoe komt hij erbij zo’n belachelijke eis te stellen? Hij wist toch dat zijn neef en nicht elkaar niet kunnen uitstaan? Toch gaan Pandora en Michael akkoord. Uiteraard alleen omdat anders al Jolleys bezittingen naar de andere familieleden zullen gaan – en daar hebben ze zo mogelijk een nóg grotere hekel aan dan aan elkaar!

Mening Marjon ster4

Een leuk, romantisch en beetje spannend boek. Pandora en Michael erven samen een zeer kostbaar landgoed, alleen kunnen ze het samen niet zo goed vinden. Maar ze geven veel om degene van wie ze geërfd hebben en daarom gaan ze ervoor: een half jaar samenwonen op dat bewuste landgoed. Het levert grappige scènes op en dan opeens wordt het spannend… Wie is de dader?

Mijn mening ster4

Als Pandora en Michael verplicht een half jaar moeten samen wonen in het huis van Jolley, na het overlijden om zijn erfenis te krijgen, is de gehele familie in rep en roer.
Maar eerst moeten ze het samen maar uit zien te houden, want tussen deze twee is is heel veel wrijving. Ze laten zich niet kisten, en doen er alles aan om de laatste wens van Jolley in vervulling te laten gaan.  Toch komen ze voor een hele spannende tijd te staan, ze moeten niet alleen samen zien te overleven, maar ook de vreemde en gevaarlijke gebeurtenissen zien op te lossen.
Dit was een heerlijke spannende winterse roman van Nora. De sfeer die ze opgebouwd heeft in het verhaal zorgt ervoor dat je zelf mee puzzelt wie er achter de gebeurtenissen zitten waarmee ze samen te maken krijgen.
Luchtig en makkelijk geschreven, en heerlijk voor een paar uur vermaak rond de kerstdagen.

Ook verschenen in een bundel
winterdromen

bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: