Ik snap you not! : Els Ruiters

ik-snap-you-notIk snap you not!
Auteur: Els Ruiters
Uitgever: VCL
Jaar: 2009
Bladzijden: 188

Veronique onderbrak mijn gedachten. `Waarom ga je niet even heen en weer? Onderteken dat document en daarna kom je alsnog naar Cannes.
Esther Williams heeft haar vakantieplannen al gemaakt: samen met haar vriendinnen gaat ze drie weken naar Zuid-Frankrijk. Heerlijk: flaneren over de boulevards, beroemdheden spotten en zich vergapen aan de rijkdom van de Cote d Azur. En wat te denken van drie weken zon?! Echter, de werkelijkheid is anders. Als gevolg van een sterfgeval in de familie wordt Esther halsoverkop gedwongen haar vliegticket om te zetten, en in plaats van het zonnige, mondaine Monaco belandt ze na een lange reis moederziel alleen in een kil, Schots gehucht. Kan het erger? Wat doet ze in dit land waar de mensen links rijden en de stekkers niet in het stopcontact passen? Maar dan ontdekt ze dat Schotland meer te bieden heeft dan ze ooit had durven denken. Veel meer.

Mening Marjon ster4

Wat een heerlijk boek. Er zit van begin tot einde vaart in en je leeft helemaal mee met Esther. En natuurlijk wil je weten waarom erft zij dat huis in Schotland? Helaas komt daar niet meer echt antwoord op, net als dat niet gebeurt op de vraag wat er tussen oom Leo en Esthers ouders is gebeurd. Ik vind Esther dapper, hoe ze naar Schotland gaat, daar zich direct settelt en zelfs durft auto te rijden. Maar de beslissing die ze over haar toekomst neemt, wordt erg makkelijk genomen. Er had wel iets meer mogen gebeuren tussen Esther en de man die blijkbaar deel van haar toekomst gaat uitmaken. Het is net alsof dat een beetje wordt afgeraffeld. Maar het leest heerlijk weg, dus wat wil je nog meer?

bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

<span>%d</span> bloggers liken dit: