De mooiste kerst ooit: Sarah Morgan (Puffin Island 3)

de-mooiste-kerst-ooitDe mooiste kerst ooit
Auteur: Sarah Morgan
Uitgever: Harlequin

Bladzijden: 259
Jaar: 2016

Puffin Island Puffin Island: betoverend, zonovergoten… en vol uitdagingen! Deel 3 Skylar snapt niet waarom vrouwen Alec zo aantrekkelijk vinden. Zeker omdat hij een beroemde tv-presentator is? Hij mag dan ontzettend knap zijn, zij kent hem vooral als cynisch en afstandelijk. Dus wanneer ze door omstandigheden gedwongen wordt de dagen voor Kerstmis met hem en zijn familie in Engeland door te brengen, verwacht ze een allesbehalve vrolijke kerst. Alec weet uit bittere ervaring dat hij mooie vrouwen beter uit de weg kan gaan. Een prima reden dus om ver uit de buurt te blijven van Skylar. En, kerstgedachte of niet, hij vindt haar niet eens aardig. Maar wanneer hij ziet dat ze zich enthousiast in de kerstvoorbereidingen van zijn familie mengt, kan hij onmogelijk nog langer een hekel aan haar hebben… Onder de mistletoe komen Alec en Skylar dichter bij elkaar – maar ze zijn écht niet van plan om verliefd te worden!
Mening Marjon ster5

Viel het tweede deel van de serie zo tegen, is dit het mooiste boek van de drie. Wat een prachtig boek. Je kan niet anders dan van Sky gaan houden; ze is heel levendig neergezet, precies als je zou verwachten bij een kunstenaar. Alec is erg gekwetst en is het vertrouwen in liefde kwijt en wekenlang gaan ze in elkaar op zonder enig inzicht te hebben van wat hun relatie inhoudt. Het boek heeft vaart en romantiek; het lijkt weken kerst met heel veel sneeuw. Van kerst in de Cotswolds naar kerst op Puffin Island. De kerstsfeer overheerst en dat geeft een extra tintje aan het boek.

Mening Mieke ster4

Een mooie roman wat zich afspeelt rond de kerstdagen. Dit is de eerste roman wat ik lees van deze schrijfster.

Sarah Morgan heeft een prettige schrijfstijl en de sfeer is heerlijk als je leest dat Sky en Alec door de winterkou en sneeuw een wandeling maken met de honden.

Het is zo mooi in details beschreven, want je voelt op dat moment de sfeer van de winterkou en je ziet het allemaal voor je…

Skylar en Alec hebben elkaar ontmoet bij wederzijdse vrienden, maar kunnen elkaar niet luchten of zien.

Ondanks dat feit ontfermt Alec zich over Skylar als zij in een hotel door haar vriend Richard wordt achtergelaten met een hoofdwond.

De kerst staat voor de deur en Alec wil deze dagen doorbrengen met zijn familie, zoals ieder jaar. Hij neemt Sky mee naar zijn ouders, zodat zij de kerstdagen niet alleen is. Sky heeft geen goede band met haar ouders en wilde deze dagen, die harmonieus en vredig horen te zijn, daarom niet de kerst bij hun doorbrengen.Zij beland dan ook in een warme sfeer als ze hartelijk onthaalt wordt door Alec’s ouders en verdere familie.

Het gekibbel tussen Alec en Sky lees je door het hele verhaal, wat eerlijk gezegd mij wel eens teveel werd. Pas op het eind van het boek komt daar een verandering in.

Ondanks het geruzie over en weer is er toch een lichamelijke aantrekkingskracht tussen hun beiden. Eigenlijk weet je in het begin van het verhaal al welke kant het op zal gaan, maar dat zijn nou eenmaal de ingrediënten van een feelgood roman. En dat was het! Een heerlijke roman, die ik met plezier heb gelezen!

Mijn mening ster5

Een mooie afsluiter voor deze serie, helemaal in de kerstsfeer.
Had ik van het tweede deel meer verwacht? Nou dat maakt dit deel weer helemaal goed.
In dit deel maken we uitgebreid kennis met Skylar en Alec. twee grote tegenpolen van elkaar.
Zoals we al hadden kunnen lezen in het vorige deel hebben deze twee bijna echt een hekel aan elkaar. Dat je iemand niet vanaf de buitenkant kan beoordelen word in dit verhaal erg duidelijk.
Ik gaf dit boek 5*,  niet omdat ik het iedereen wil aanraden, maar omdat het je de kerstsfeer laat voelen zoals hij hoort te zijn.
Het grote verschil in hoe je kerst kan vieren, met warmte of met luxe.
Dit is het derde deel, maar absoluut goed los te lezen als je geen zin hebt om de andere delen te lezen.En je gewoon een mooie kerstgedachte wil hebben.
Erotiek, humor, en ware vriendschap, maken dit verhaal tot een mooi geheel.

duik in het diepe hoofd-in-de-wolken de-mooiste-kerst-ooit

bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: