Start spreading the news: Marijke Vos

start-spreading-the-newsStart spreading the news
Auteur: Marijke Vos
Uitgever: Mijnbestseller.Nl
Bladzijden: 142
Jaar: 2016

Een doldwaze spannende roadtrip dwars door Amerika vol gekke en inspirerende personages gebaseerd op ware vriendschap. Lotte en Sophie zijn al beste vriendinnen zolang ze zich kunnen herinneren. Wanneer Sophie voor haar werk naar New York moet vindt Lotte dit dan ook gewoon leuk voor haar. Echt waar. Vooruit, misschien is ze ook een tikkeltje jaloers. Als de berichtjes van Sophie langzaam van toon veranderen en uiteindelijk uitblijven weet Lotte zeker dat er iets mis is. Sophie zou nooit haar telefoon uitzetten. Ze hoeft geen seconde na te denken, pakt haar spullen en vliegt de wereld over om haar beste vriendin te gaan zoeken. Maar dat loopt niet helemaal volgens plan… Marijke Vos (30) schreef eerder Nooit meer een man! en eindigde in de finale van de schrijfwedstrijd van Chicklit.nl. Ze is booknerd, wijnfanaat en schoenliefhebber. Ze hoopt ooit haar baan als maatschappelijk werker in te ruilen voor een carrière als schrijfster. Nieuws over haar verhalen, blogs en boeken lees je op http://www.marijkeswereld.nl

Mijn mening ster4

Lotte is al vanaf de basisschool beste vriendin met Sophie, en ze weten dan ook echt alles van elkaar.
Ze groeien samen op tot twee volwassen spontane vrouwen. Als Sophie voor haar werk naar New York moet, krijgt Lotte de kriebels, waarom heeft zij niet zo’n leuke baan?
Als Sophie op een gegeven moment niks meer van zich laat weten raakt Lotte in paniek en besteed haar laatste centen aan een trip New York , op zoek naar Sophie.
De eerste woorden die in mij opkomen na het lezen van dit verhaal is, leuk, ontspannen, grappig, en een beetje spannend.
Het verhaal heeft maar weinig bladzijden, en begint meteen erg leuk, zodat je door het boek heen vliegt. Eigenlijk vond ik het zelfs jammer dat het niet wat dikker was, want ik zat op een gegeven moment zo in het verhaal dat ik alles om me heen even vergeten was.
Lotte ontmoet de leukste mensen op haar reis, en maakt de gekste dingen mee. Een reis die je geregeld een glimlach op je gezicht tovert.

Mening Mieke ster4,5

Ik heb met heel veel plezier dit boek gelezen. Een heerlijke feelgood roman met een beetje spanning!

Wat mij enorm aansprak van deze schrijfster is de luchtige, vlotte en komische schrijfstijl. Hij had van mij nog wel wat dikker mogen zijn en vind het jammer dat hij uit is. Ik hou deze schrijfster in de gaten. Wil je een lekker ontspannen boek lezen, met een goed overgebrachte sfeer van Amerika dan is dit een absolute aanrader.

Als Sophie voor haar werk naar Amerika wordt gestuurd, is haar vriendin Lotte stinkend jaloers op een gezonde manier.

Ze hebben via de app alle dagen contact en Sophie laat weten dat ze al vrij snel een hele leuke knappe man heeft leren kennen. Ineens hoort Lotte niks meer van haar en vertrouwt het niet. In haar gedachten zijn er vreselijke dingen met Sophie gebeurd. Ze aarzelt geen moment en boekt een vlucht naar New York om Sophie op te sporen. Vanaf dit moment maakt Lotte hilarische dingen mee en leert ze Archie kennen, die uiteindelijk met haar meereist. Er gebeuren de meest vreemde dingen…

bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: