Mijn bodyguard: Jodi Ellen Malpas

mijn-bodygardMijn bodyguard
Auteur: Jodi Ellen Malpas
Uitgever: Xander Uitgevers B.V.
Jaar: 2016

Ex-scherpschutter Jake Sharp krijgt een nieuwe baan. Hij wordt bodyguard van de knappe en eigenwijze miljonairsdochter Camille. Hij moet haar beschermen: ze krijgt dreigbrieven en wordt gestalkt door haar drugsverslaafde ex. Maar ook Jake heeft een duister en mysterieus verleden, waar Camille niks van mag weten…

Al snel krijgen Camille en Jake gevoelens voor elkaar die niet te negeren zijn. Maar wanneer Camille in de zoveelste brief met de dood bedreigd wordt, moet Jake kiezen tussen haar veiligheid en hun liefde. Hij moet tot het uiterste gaan om Camille te beschermen, voor het te laat is. Kan hun liefde dit doorstaan?

Mijn mening ster4,5

De niets wetende Camille krijg van de één op de andere dag een bodyguard van haar vader, dit is totaal niet wat ze in gedachte had.
Ze wil onafhankelijk zijn en alles het liefst zelf regelen, en heeft het geld van haar vader niet nodig.
Maar ze loopt gevaar, al weet niemand nog waar dit gevaar vandaan komt, door de bedreiging die haar vader heeft gekregen, en alle vijanden die haar vader heeft gemaakt, loopt Camille nu gevaar.
Een stand alone boek van Jodi Ellen Malpas.
Na het lezen van de trilogie van Mijn man en One night, was ik helemaal verkocht toen ik zag dat er een nieuw boek verschenen was, en dit keer geen serie.
Je rolt meteen in het verhaal van Camille en Jake, dat om en om verteld word. Beide zien ze het niet zitten om in elkaars buurt te verblijven, maar er zit niks anders op.
Een beetje voorspelbaar is het verhaal wel, maar toch wist het me te verrassen met de spannende en leuke momenten die ze samen beleven.
De erotische stukjes in het boek zijn niet over de top maar passen mooi in het verhaal. Het mysterieuze gedrag van Jake zorgt ervoor dat je alleen maar door wil lezen om te weten wat er met hem gebeurd is en wat hij nog meer verbergt.
Spanning, humor en liefde is wat dit boek tot een erg mooi geheel maakt.

bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: