Saffierblauw: Kerstin Gier (Edelstein-Trilogie 2)

saffier-blauwSaffierblauw-Eindeloos verliefd
Auteur: Kerstin Gier
Uitgever: Blossom books
Jaar: 2016

Gwendolyn komt uit een heel bijzondere familie. Al eeuwenlang wordt het tijdreisgen doorgegeven en Gwen is degene die dit gen heeft geërfd! Het is alleen helemaal niet zo leuk als ze had verwacht. Ze moet allerlei ouderwetse dansen leren, ze moet weten hoe je op een soiree beschaafd met je waaier wappert (helemaal niet makkelijk!), ze moet extra geschiedenislessen volgen en dan moet ze ook nog een geheimzinnige opdracht vervullen. Het enige pluspuntje is dat ze tijdens haar tijdreizen mooie kostuums aan mag. O ja, en Gideon, haar superknappe tijdreisgenoot, is ook wel een groot pluspunt!

Mening Marjon ster5

Dit boek sluit naadloos aan op het eerste en het is minstens weer net zo spannend en net zo mooi. Vooral het gegoochel met tijd vind ik knap gedaan. Stel jij gaat vandaag naar 30 jaar geleden maar over 2 dagen gaat je buurvrouw naar diezelfde dag is dat voor jou vandaag maar je buurvrouw beleeft het pas overmorgen, terwijl het al 30 jaar in het verleden ligt. Toch lijkt alles te kloppen. Wel komen er in dit boek zoveel namen voor dat je je aandacht erbij moet houden. Aan het eind van het boek staan de namen nog even op een rij. En er wordt in de epiloog al veel duidelijk. Tussen Gwendolyn en Gideon verloopt het moeizaam. Ze krijgen niet genoeg ruimte; teveel mensen bemoeien zich met het stel. Vooral de Graaf… Aan welke kan staat hij eigenlijk? En wat is het geheim waar het om draait? Nog maar 1 boek te gaan…

Mijn mening ster5

Deze serie neemt je niet alleen mee door de tijd, maar er zitten ontzettende leuke stukjes tussen, zeker nu we een nieuwe aanwinst hebben in het verhaal.
De kleine waterspuwer Xemerius ,het kleine onzichtbare monstertje, Wat een geweldig beestje is dit, ik had hem vanaf het begin in mijn hart gesloten.
De vele avonturen in deze serie zorgen ervoor dat je alleen maar wil doorlezen, en je wil weten wie je nu wel en niet kan vertrouwen.
Op naar het laatste deel.

robijnrood saffier-blauw smaragdgroen

bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: