Eden: J. Sharpe

edenEden
Auteur: J. Sharpe
Uitgever: Zilverspoor
Jaar: 2016

Engelen: ze zijn onder ons. Ik kan het weten. Er zit er één in me gevangen. Maar het beeld dat je waarschijnlijk hebt over deze “helpers van God” is verkeerd, dat garandeer ik je. Het zijn maniakale klootzakken. Anna Meisner ontwaakt, naakt en in de war, vastgebonden op een stoel in een donkere ruimte. Tegenover haar zit een vrouw die sprekend op haar lijkt. Met tranen in haar ogen zet de vrouw een pistool tegen haar slaap en schiet zichzelf dood. Anna wordt pas dagen later gevonden, onderkoeld en op sterven na dood. Maar als ze in het ziekenhuis wakker wordt, komt ze er achter dat de politie haar niet als slachtoffer ziet, maar als dader. Het is het begin van een reeks catastrofale gebeurtenissen waar zij onderdeel van lijkt uit te maken. Is dit het einde van de mensheid?

Mening Clasien ster4

Wanneer je denkt dat “engelen” goed zijn met witte vleugels en een prachtig kleed, dan klapt je droom uit één als je dit boek leest.
Engelen nemen bezit, ze nestelen zich in een menselijk lichaam en zijn moordenaars. Dit in opdracht van HEM.
Dit verhaal is mysterieus, zeker spannend een apocalyptisch in ik-vorm geschreven knipoog naar de grootmeesters Stephen King en Dean Koontz.
“God, engelen, ze bestaan allemaal niet. En als dat wel het geval is, dan zou HIJ nooit voor Satan spelen”.
Je hebt Jagers die vermoorden je gewoon. Je hebt Dwalingen de menselijke ziel is hier nog de baas en dan hebt je HEM en zijn tirannie zijn straf op de mensheid die de wereld hebben verpest.
Als je van fantasy houdt dan is dit boek een must om te lezen. Een origineel verhaal nog nooit eerder heb ik over moordengelen gelezen. De hoofdpersoon Anna overleeft na alle ellende met onder haar hoede de baby Adam en haar hond.
bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

<span>%d</span> bloggers liken dit: