Alles in de strijd: Jill Shalvis ( Lucky Harbor 3)

alles in de strijdAlles in de strijd
Auteur: Jill Shalvis
Uitgever: Harlequin

Jaar:2016

Lucky Harbor Resort Hij duikt op de gekste momenten in haar buurt op! Deel 3 Chloe’s zussen zijn gelukkig in Lucky Harbor – geen wonder, ze staan op het punt om met twee van de knapste mannen van het stadje te trouwen! Zelf is ze nog zoekende. Ze wil graag haar reputatie van roekeloze wildebras van zich afschudden en aan haar zussen bewijzen dat ze een serieuze zakenpartner kan zijn. Helaas heeft ze er óók een handje van om in benarde situaties terecht te komen. En dus is het een kwestie van tijd voor ze in aanraking komt met de wet, in de vorm van de plaatselijke sheriff. Enter sheriff Sawyer Thompson. Bijna twee meter lang, een goddelijk gespierd lichaam, ogen met de kleur van smeltende chocola en een glimlach die geregistreerd zou moeten worden als dodelijk wapen. Alles aan hem herinnert Chloe eraan dat ze een vrouw is. Maar kennelijk herinnert alles aan haar hém eraan dat hij de wet moet handhaven, en vertrouwt hij haar voor geen cent. Want waarom zou hij anders op de gekste tijden in haar buurt opduiken?

Mijn mening ster4

In dit deel van de Lucky Harbor serie maken we kennis met Chloe en de stoere sheriff Sawyer.
Ze zijn zo verschillend, haten ze elkaar of…

Dit is en blijft een erg leuke serie, die je steeds weer met een lach dicht slaat.
Doordat je twee tegen polen tegenover elkaar zet krijg je gewoon de leukste momenten, dat is dan ook wat er in dit boek gebeurd.
Chloe is een vlotte maar wilde meid, die door haar astma vaak gehinderd word, en Sawyer is een  stoere aantrekkelijke  man, die vind dat hij nog heel wat heeft goed te maken door het ruige verleden wat hij geleefd heeft.
Zoek je een lekker luchtige serie die soms ook wat diepgang heeft, of wil je gewoon eens lekker wegdromen bij een mooie man. Dan vind je deze serie zeker erg leuk.

liefde in de steigers wind in de zeilenalles in de strijd

bolklein

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: