Geboorterecht: Nora Roberts

geboorterechtGeboorterecht
Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Boekerij
Jaar: 2015
Bladzijden: 528

Op een bouwplaats in het kleine stadje Woodsboro worden vijfduizend jaar oude menselijke resten gevonden. De hulp van forensisch archeologe Callie Dunbrook wordt ingeroepen. Zij ontdekt onder de bouwplaats – tot grote woede van de projectontwikkelaar – de resten van een oude nederzetting uit de Steentijd. Callie verheugt zich op de opgraving, ook al moet ze daarvoor samenwerken met haar (aantrekkelijke) ex-man Jake. Maar dan wordt de eigenaar van de bouwgrond vermoord. Bovendien belt er een succesvolle zakenvrouw op die Callie op televisie zag en claimt dat Callie haar als baby verdwenen dochter is. Maar Callie is niet geadopteerd… of toch? Ze gaat graven op de bouwplaats en in haar verleden. Dat blijkt veel gevaarlijker te zijn dan ze dacht.

Mening Marjon ster5

Weer zo’n heerlijk boek van deze goede auteur. Het verhaal steekt zo ingewikkeld in elkaar dat je het hele verhaal op een aangename manier blijft puzzelen. Is Callie eigenlijk de ontvoerde Jessica? Zo ja; hoe is dat in zijn werk gegaan en wat doet het met je, als je niet blijkt te zijn wie je dacht te zijn? Callie krijgt heel veel te verduren. Ze is erg goed neergezet, haar karakter is goed uitgewerkt en je voelt haar emoties als ze door een diep dal gaat. Buiten dat waar het verhaal om draait, gaat het ook over Callie en Jake, die erg moeilijk doen terwijl ze nog zoveel van elkaar houden. Er zit lichte spanning in het boek, wat aan het einde aardig oploopt. Laat Nora Roberts nog veel schrijven alsjeblieft!

bolklein

3 gedachten over “Geboorterecht: Nora Roberts

Voeg uw reactie toe

  1. Ze blijven leuk hé. Ik vind het echt tof om in zo’n nog niet eerder gelezen Nora Roberts-boek te beginnen. Er staan momenteel nog enkele op me te wachten dus ik kom nog eventjes toe.

    1. Zwartraafje, het zijn boeken die altijd weer pakken. Het is fijn om er een paar op voorraad te hebben 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

<span>%d</span> bloggers liken dit: