Een zomer in Frankrijk: Eva de Wit

een zomer in frankrijkEen zomer in Frankrijk
Auteur: Eva de Wit
Uitgever: Zk
Bladzijden: 304
Jaar: 2016

Een zomer in Frankrijk van Eva de Wit is een heerlijke feelgoodroman die zich afspeelt in een chateau in… juist: Frankrijk! Het zonnige zuiden trekt de vriendinnen Jet, Kiki en Anne wel aan. Maar ook in Frankrijk moet hard gewerkt worden, zelfs in de zomer. Het ogenschijnlijk idyllische chateau blijkt flink vervallen en de administratie is een janboel. Gelukkig zijn er lieve mensen die het leven de Franse charme geven waar de vriendinnen naar op zoek waren. Eva de Wit zou Eva de Wit niet zijn als ze daar niet voor zorgde! Een zomer in Frankrijk is een warm feelgoodbad van de auteur van Een huis in Frankrijk. Irrésistible!

Mening Marjon ster5

Heerlijk vakantieboek over 3 vrouwen, die elk hun reden hebben om even afstand te nemen van hun leven in Nederland. Ze zijn studievriendinnen van weleer en staan nu op een kruispunt in hun leven. Het loopt allemaal echter een beetje anders dan ze verwacht hadden… Het boek leest vlot weg en neemt je mee naar Frankrijk. Je waant je daar en het is alsof je ook op de camping bent. Leuk om eens te lezen hoe het achter de schermen gaat. Natuurlijk is het hier en daar wel wat voorspelbaar, maar het maakt het boek er niet minder om. Ik heb genoten en ik hoop dat deze auteur nog veel meer boeken gaat schrijven. Ik sta vooraan.

Mijn mening ster5 26-7-2016

Jet, Kiki en Anne hebben het alle drie gehad in Nederland, ieder heeft zijn eigen reden om mee te gaan naar Frankrijk als Jet dat voorstelt.
Eerst treffen ze er een flinke chaos aan nadat de eigenaar ertussen uit is geknepen. Is dit hoe ze  het in gedachten hadden?

Dit is nou echt een boek wat niet in je vakantie koffer mag ontbreken.
Je proeft de heerlijke sfeer, en maakt kennis met geweldige mensen.
Omdat geen van de drie vrouwen nog in de liefde geloofd, en zich helemaal inzetten om alles weer op orde te krijgen, weten ze niet wat hun te wachten staat in het mooie Frankrijk.
In het begin kan het verhaal  nog alle kanten op, maar halverwege dan weet je ongeveer wel hoe het af zal gaan lopen. Maar toch blijft het ontzettend prettig lezen, en wil je niks liever dan dat het verhaal een goed einde krijgt.
Dit is zeker een feelgood boek en ik heb er van genoten.  Kom maar op met het volgende boek Eva!

bolklein

 

2 gedachten over “Een zomer in Frankrijk: Eva de Wit

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: