Judaskus: Linda Jansma

judasJudaskus
Auteur: Linda Jansma
Uitgever: De Crime Compagnie
Bladzijden: 400
Jaar: 2016

Eén ongeluk. Twee gezinnen. Wat is de link? Huisartsenechtpaar Barbara en Marcus van Brederoo wonen met hun twee dochters in een dorpje in Friesland. Wanneer Barbara ontdekt dat haar man iets voor haar verzwijgt, is ze vastbesloten te achterhalen wat dat is

Mening Clasien ster4,5

Geheimen uit het verleden vormen een link met twee gezinnen. Twee mannen met geheimen die dingen verzwijgen en hun echtgenotes die achter die geheimen willen komen. Wat bindt deze gezinnen…
Stukje bij beetje kom je erachter wat er destijds gebeurt is. Elk hoofdstuk wisselt van hoofdpersoon, waardoor je ieder persoonlijk leert kennen en weet wat er in hen omgaat. Vooral Barbara (ik-vorm) leer je als personage goed kennen. Wederom eindigt dit boek met een plot dat ik niet aan had zien komen.
Linda Jansma is één van mijn favoriete Nederlandse thrillerschrijfsters, ze weet altijd te boeien, heeft goede thema’s en een makkelijk taalgebruik. Hierdoor lezen haar boeken ontspannend, ondanks dat het thrillers zijn. Bovendien heeft ze de gave om je in het verhaal te laten verdrinken, zodat je alleen maar door wilt lezen.

Mening Mieke ster4,5

Wederom een heerlijk boek van Linda Jansma. De spanning en geheimzinnigheid is aanwezig tijdens het hele verhaal en wordt heel mooi gedoseerd en opgebouwd tot een geweldig plot!

Halverwege het boek heb je door welke link de twee gezinnen met elkaar hebben…Een vreselijke gebeurtenis heeft beide gezinnen enorm veranderd…

Het leven van alle betrokkenen staat volledig op zijn kop. Ik heb dit boek in één dag uitgelezen, want ik kon hem echt niet wegleggen.

Je vraagt je steeds af wat Marcus verzwijgt voor zijn vrouw Barbera…. Annelien daar integen heeft haar twijfels of ze geen vergissing heeft begaan om met Timo te trouwen.

Timo is een dominante man en reageert vaak bot en nors richting zijn vrouw en zijn dochter Daniëlle. Een man die een heftig verleden achter de rug heeft en waarvan de gevolgen dagelijks merkbaar zijn.

Heel plezierig is dat de schrijfster ieder hoofdstuk wisselt van hoofdpersoon, waardoor je ieder persoonlijk goed leert kennen en weet wat er in hun omgaat.

Linda heeft de gave om je het verhaal in te sleuren,met een hele prettige schrijfstijl en interessante thema’s! Ik heb alle boeken van haar gelezen en dit boek is ook weer supergoed!

Het plot is zeer spannend en als je denkt de dader te weten, dan komt er op het laatst nog een sterke wending, die mij volkomen verraste!

Ik heb van dit boek genoten en vind het een absolute aanrader en ik waardeer het met 4 ½*

bolklein

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: