Hart tegen hart: Cara Connelly (Save the date 1)

hart tegen hartHart tegen hart
Auteur: Cara Connelly
Uitgever: Harper Collins
Bladzijden: 352
Jaar: 2016

Maanden heeft Tyrell Brown in het gerechtsgebouw doorgebracht, kijkend naar de knappe blonde advocate van de tegenpartij. Nu heeft hij de zaak gewonnen en kan hij bijna naar huis… Eerst nog naar Parijs om de bruiloft van een vriend te vieren. Victoria Westin kan haar ogen niet geloven. Maanden heeft ze de doordringende blik van Tyrell moeten trotseren, en nu zit hij ook nog naast haar in het vliegtuig! Het is dat ze naar Parijs moet om bij een bruiloft te zijn, maar anders… Maak de riemen maar vast, we’re ready for take-off! ‘Verrukkelijk, een tikkeltje ondeugend en nog ontroerend ook!’ – RT Book reviews ‘Een must voor lezers die van koppige personages houden. Een verhaal waarom je hardop zult moeten lachen!’ – Fresh Fiction

Mijn mening ster5

Na een zware tijd in het gerechtsgebouw door te hebben gebracht gaat Victoria vol goed moet naar de bruiloft van haar broer, maar zodra ze in het vliegtuig zit en er niemand minder dan Tyrell naast haar zit, zakt de moed in haar schoenen, na alle ellende prive kan dit er ook nog wel bij.
Tyrell gaat niets vermoedend naast een knappe dame in het vliegtuig zitten, totdat ze haar hoofd omhoog doet en ziet wie ze is…..

Nou de titel van het boek komt helemaal tot zijn recht met het verhaal, je kunt het zien als hart en hard, want wat ging het er af en toe hard aan toe tussen die twee.
Dit brengt niet alleen ontroerende stukjes met zich mee, maar ook stukjes vol humor.
Ze zijn beide vreselijk koppig, en staan allebei in hun gelijk, maar als dan ook nog iedereen zich ermee gaat bemoeien is soms het einde helemaal zoek.
Dit is het eerste deel in de Save the date serie, en ik hoop dat de volgende snel vertaald gaan worden.
Een boek met een lach en een traan, een boek dat je in je HART sluit.

bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: