De worsteling: Jan Kouwenhoven

de worstelingDe worsteling
Auteur: Jan Kouwenhoven
Uitgever: Scelta Publishing
Jaar: 2014
Jack Phillip Samson, oprichter van succesvolle onderneming Arpare, strijkt neer op Lanzarote. Op dit Canarische eiland hoopt Jack, JP voor vrienden en intimi, zijn leven weer wat in kaart te brengen nu het thuisfront in Arnhem verre van stabiel is. Zijn huwelijk met Hannelore heeft zijn glans verloren en het stel lijkt om andere redenen dan de liefde nog bij elkaar te zijn. Het duurt niet lang of JP valt voor de charmes van de Wassenaarse Felice de Bruin, die met haar echtgenoot in de kamer naast de zijne vertoeft. JP en Felice vinden elkaar in de gestolen uren, met het risico dat de man van Felice achter hun escapades komt. Harry is een figuur die op zn zachtst gezegd nergens voor terugdeinst. Hij mag dan geen enkel oog voor zijn vrouw hebben, hij ziet haar echter wel als zijn eigendom. Het leven neemt een volkomen andere wending als JP zich inlaat met een wereld dat niet de zijne is.

Mening Mieke ster5

Dit debuut van Jan Kouwenhoven heeft mijn verwachtingen overtroffen! Wow, wow, wat een schrijver èn wat een subliem verhaal. Dit boek heeft alles wat je maar verwachten kan en ben bovendien erg gecharmeerd van zijn schrijfwijze.

Soms kan het rauw zijn, dan weer heel liefdevol en boven alles to the point.

Ook zijn de zinnen zo prachtig verwoord, dat ik er vaak om moest glimlachen..

Jack en Hannelore hebben een uitgeblust huwelijk. Ze zijn alleen om zakelijke redenen nog bij elkaar en als Jack de mooi Felice ontmoet, ontstaat er een heftige relatie, waar de vonken vanaf springen. Harry, de man van Felice, is een top crimineel en zint op wraak op het moment dat hij het ontdekt. Hij is een man die nergens voor terugdeinst en over lijken gaat. Als Jack door hem bedreigd wordt, slaat de angst bij hem toe. Hij is nergens meer veilig..

De cover van dit boek is prachtig! Bij mij kwam ook gelijk de gedachte: “door de bomen het bos niet meer zien” en als ik op de kaft lees uitgeroepen tot het boek van de maand – VrouwenThrillers, dan kan ik hier volledig mee instemmen.

Ik ben compleet onder de indruk van deze fantastische auteur en ik ga zeker alle boeken van hem lezen. Ik zou dan ook iedereen dit boek willen aanraden en niet te vergeten het volgende boek: “Als littekens jeuken” Beide boeken zijn zo goed en krijgen van mij 5* !! Ik wacht met smart op het volgende boek….

bolklein

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: