Westerstorm: Elly Koster

westerstormWesterstorm
Auteur: Elly Koster
Uitgever: Cupido
Bladzijden: 256
Jaar: 2014

Wanneer journaliste Evy naar Noorwegen afreist om een artikel te schrijven over filmster Josh Conrad, nodigt de beroemde acteur haar uit voor een exclusief interview in zijn villa dicht bij de spectaculaire Noorse westkust. Na een korte aarzeling grijpt Evy deze unieke kans met beide handen aan.

In de sprookjesachtige villa krijgt ze niet alleen te maken met een opdringerige Josh en zijn wantrouwende bodyguard Tim, maar ook ontmoet ze de knappe Don, een charmeur van Italiaanse afkomst. Als dan ook de sympathieke Ruben nog opduikt, krijgt Evy’s leven een stormachtige wending…

Een (ont)spannende liefdesroman van nieuw talent Elly Koster!

Mening Mieke sterstersterster half

Dit is het debuut van Elly Koster en ik was hier zeer benieuwd naar, omdat ik alle andere boeken van deze schrijfster gelezen heb en die waren mij allemaal heel goed bevallen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit de minst mooie vond, om het feit dat het verhaal heel lang voortkabbelt zonder dat er echt wat gebeurd. Het is een chicklit-achtig boek, waar het hoofdzakelijk gaat over de liefde, jaloezie en leugens.

Evy leert op haar reis naar Noorwegen drie mannen kennen, die alle drie hun best doen om haar te veroveren. Je weet eigenlijk al heel gauw naar wie haar belangstelling uitgaat. Er zitten niet veel verrassingselementen in het verhaal, maar toch leest het boek vlot weg.

Ik had liever wat meer intriges willen lezen, zodat het geheel wat boeiender zou zijn, maar ik werd op het eind verrast door het plot.

Voor de chicklit liefhebber is dit een lekker leesbaar boek, want de liefde is volop aanwezig. De personages zijn vrij oppervlakkig, maar de hoofdpersonen komen vrij goed uit de verf. Ik waardeer dit boek met 3,5*

bolklein

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: