Een huis vol vrienden: Erica James

een huis vol vriendenEen huis vol vrienden
Auteur: Erica James
Uitgever: De Fontein

Bladzijden: 432
Jaar: 2013/2014

`Erica James heeft haar plaats op de bestsellerlijst verdiend. Dankzij haar vlotte stijl en herkenbare personages lees je haar hartverwarmende boeken lekker weg.’ Red Mia verlangde er zo naar om tijd voor zichzelf te hebben. Haar drie volwassen kinderen de deur uit, haar overheersende echtgenoot voornamelijk bezig met zijn werk in Brussel nu zou ze eindelijk rustig aan kunnen doen. Maar in minder dan geen tijd is ze alweer de vredestichter in de familie. Owen verbaasde vrienden en familie door zijn bedrijf te verkopen en naar het plattelandsdorpje Little Pelham te verhuizen. Maar het dorp, en het huis dat hij koopt in het bijzonder, hebben al sinds zijn kindertijd een grote betekenis voor hem. Hier hoopt hij eindelijk tot rust te kunnen komen. Als Mia met het welkomstcomité bij Owen langsgaat, worden ze beiden verrast door de aantrekkingskracht die ze voelen. Maar Mia heeft al haar energie nodig voor de familieproblemen die de kop opsteken, en Owen heeft zich al te vaak gebrand aan de liefde. Het wordt al snel duidelijk dat `rustig aan niet gaat lukken… Een huis vol vrienden is een warme roman over het belang van liefde en familie. Erica James heeft al veel bestsellers op haar naam staan en wordt geprezen om haar meeslepende romans, waaronder Een nieuw begin en Kind van haar vader. Er zijn al meer dan 270.000 van haar boeken verkocht in Nederland en België. Ze schrijft over echte mensen in herkenbare situaties en dat heeft haar een grote groep fans opgeleverd.

Mijn mening ster5

Mia de moeder van Jensen Eliza en Daisy probeert al jaren haar gezin bij elkaar te houden, ze houd vaak haar man Jeff de hand boven het hoofd, maar is het dat allemaal wel waard?
Iedereen heeft zijn eigen problemen. maar kan Mia hier nog iets aan doen? Zeker nu Owen in haar leven is gekomen, een geweldige man die iedereen op handen draagt.
Wat heb ik genoten van dit verhaal, van het begin tot het einde.
Want het is zoveel meer dan de korte inhoud van het boek je verteld. Je leest over de levens in dit gezin, en al hun verdriet en frustraties die ze naarmate ze ouder worden hebben opgebouwd.
Het is zo echt geschreven, en word ook geen moment saai, doordat het verdriet is dat jij en ik zelf zou kunnen overkomen grijpt het je erg aan.
Een gezin dat aan de buitenkant zo mooi lijkt, maar schijn bedriegt, en zorgt voor de nodige drama’s in het verhaal wat je niet meer loslaat.
Ik heb al meerdere boeken van Erica James gelezen, maar vind tot nu toe dit toch echt wel de mooiste, al heb ik er nog een paar op mijn nog te lezen lijst staan die hopelijk net zo mooi zijn als deze.

bolklein

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: